Ahhh doktor ahhh
Hep bir iftira bir yalan bir carpitma
Yuzunde kizarmiyor hadi bizden utan miyorsun Allahtan da mi korkmuyorsun bak sayin hasson34 ne diyor
Yazik yazik sana ....
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahhh doktor ahhh
Hep bir iftira bir yalan bir carpitma
Yuzunde kizarmiyor hadi bizden utan miyorsun Allahtan da mi korkmuyorsun bak sayin hasson34 ne diyor
Yazik yazik sana ....
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Bakalım DRtusss konuyu saptıracak mı yoksa davetime icabet gösterecek mi?
Bekleyeceğiz. Bu davetim sonsuza kadar geçerlidir. İlla bugün için değil . yüreğin yettiğinde burada olacağım
Gostermez hocam kivirir o
Cocuk muyuz der
Tecrubeyle sabittir...
Ya da baska konuya gecer gormemezlikten gelir
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
4,5 yıldır geçen süre istersen 2 yıl daha beklerim ve toplam 2013 Nisanından 2019 yıla kadar olan süreçte 1 lot dahi satmış olursam sen kazanacaksın DRtusss. istersen beni biraz daha bu dip seviyelerde beklettir hani ky yi zamanla sıkıntıya sokup sattırma gayretleri işe yararmşıtaaaaaaa . Başkasını bilmem ama ben üstüne lot eklemeye meyilli olup 1 lot dahi zatmayan bir tipimdir. Çünkü dedim ya az değil 1,5 milyon borcum var o nedenle nakitim oldukça eklemeye meyilliyimdir. İnternet yasağı olan bir hiisede de alsatçılık yapana güler geçerim![]()
Her neyse ben kendisine meydan okudum ve okuyan herkes şahittir. Kendisine bunun dışında da artık cevap yazmam. Dilediğini yazsın. Ancak Sayın Frecell siz de şahidimsiniz öyle atıp tutmaya devam ederse benim kendisine davetimi hatırlatmanızdan rahatsız olmayacağım aksine memnun kalacağım. Çünkü 1,5 milyon TL ye gerçekten ihtiyacım var. DRtusss belki de bir kısmet olarak bana düşen biridir. Hani parası çoksa ona 1,5 milyon koymaz.
Bu arada tamam rakamı yeniden belirleyebiliriz Drtussss. Ne olsa kârdır)
Yer İmleri