Sayfa 291/656 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Bu haftaki hisse perferomsinin bilancoyu belli edeceğini söylemiş idim.... Görünen iyi bilanço gelecek...

Yakın örnekler hektas ve kordsa.... Blanco gelmeden once Iyı cikis yaptılar ve sonunda iyi bilanço geldi...

Ağalar biliyor tabiki nasıl gelecek bilançolar... Ona göre poz alıyorlar....

Boyle kötü günlerde en once biz düşerdik... Şimdi ise şapka cikarttiriyor resmen...

2. Iyice saçmaladi kagit .. Yeşil nedir ya boyle bir günde 🤣🤣

3.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Iyice saçmaladi kagit .. Yeşil nedir ya boyle bir günde ����
    BIRAKTA BİRAZ BİZE DE BAHAR GELSİN İÇİMİZ AÇILSIN...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. endekse karsı cok iyi kagıt kralsın durdo
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

5. gerçekten de iyi duruyor ..ben de tebrik etmek istiyorum...sağlam bir speği varmış..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Galiba seçim iptal edilecek....

7.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Galiba seçim iptal edilecek....
    bir şeyler oluyor ama anlayamadık...ama görüntü öyle görünüyor...eğer öyle olursa artık hukuka kalan güven çok çok azdı o az olan güven de tamamen gidecek...dışardan ülkemiz hiç hoş görülmez...diktatörlük olarak algılanır ...yabancı yatırımcı kaçar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. 29 Mart’tan beri GEDİK en iyi satıcı 😀🤣 tesadüf tabi

Sayfa 291/656 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •