Yemeðinizi bitirdiniz ve tatlýlarýnýzý da yediyseniz , çaylarýnýz yudumlarken 20 yolculuðuna vakitlice baþlayýn lütfen.
Hacim : 825 milyon saat 13.44
Yemeðinizi bitirdiniz ve tatlýlarýnýzý da yediyseniz , çaylarýnýz yudumlarken 20 yolculuðuna vakitlice baþlayýn lütfen.
Hacim : 825 milyon saat 13.44
Cante yine ayný cante 20 gösterip 19,48’e kadar geri geldi iþin kötüsü bofa aldýklarýný satmadý bile.3,7 mio lota kadar çýkmýþtý 3,11 mio alýcý an itibariyle.Belki tekrar alýma geçer 20+ haftalýk kapanýþ güzel olurdu.
Klasik hareketini yaptý yine bakalým pazartesi salý ne olacak?
Günlükçülere evet çok pis ceza kesiyorlar.
Forumdaki 2 kiþi güzel trade gelirleri elde ettiklerini yazmýþlardý tebrik ediyorum.
Tahtada herkesin ön görebildiði hareketler yapýlarak,bazý gözü kara olanlarýn(saðolsun miktarý arttýrmamýza yardýmcý oldu) trade yapmasýna fýrsat vererek
böyle devam edileceðini mi düþünüyorsunuz.Herkesi kimsenin beklemediði bir zaman diliminde cuvala doldurarak
aðzýn baðlayacaklardýr.Bu hep böyle olmuþtur.Yine böyle olacak.Bir hesaplarý var elbette,bunun için gün içinde hepimizin aklýný
alacak miktarda zararý bile yapmaktan çekinmiyorlar.
Trade edebilenleri tebrik ederim.
Ben yapamýyorum.
Ama böyle alýþtýrýp bir gün roketleyecek.
Hissede olan faydalanacak, diðerleri arkadan bakacak.
Nasip kýsmet
Gün sonundan yine bir güne dönmüþ hayaller ;) Þaka bir yandan bu hisse böyle bu yüzden kapanýþta alicam. Takilsin bakalým. Yani göstere göstere hep ayný oldu. Akþam haber gelir ve sabah tavan açmadýðý her zaman bu þekilde oldu. Zaten böyle olmasa 6 bin hissede 33 olan hisse 9 binde 20 olmazdi
Beklentiden dolayý kapanýþta alicam. Ama bank of satýþa geçtiði an haber de düþmüþ olsa bile satacagim. Bu þekilde 33 ortalamayi 25-26 ya çekerim))) malesef bu hep böyle aylardýr hele de forumlarda heyecan varsa kesinlikle böyle oluyor o yüzden enerji ne yondeyse tersi iþleme basladim bugün itibariyle
![]()
Yer Ýmleri