Sayfa 291/614 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by agaveli Yazıyı Oku
    bugün biraz yabancılar satmış gibi. Credit citiye mal alır onun malını satar. Onlar alıp satadursunlar azar azar alıp biriktirmeye devam.YTD
    biriktirmek önemli degil .dostum .ilk beşte 100 000 lot yedirdiler. burda tek tesellimiz yabancıdaki mal.bu boşsa .satarlarsa şayet .icbc. de.de mal olmazsa .şuna inanki genel kurul boş çıkar . varsa bir haber . aşşağı bassalarda .malı dağıtmazlar .burda tek umut icbc ve doçe ..citi...bunlar da sattıysa umut yok .varsa .ilk beş kurumdan çıkan mallar .bu kurumlara gitmiştir şayet duruyorsa.benim tek umudum bunlar şu an .genel kurul beklentisini cazip kılıyor .zaten genel kuruldan önce .haber varsa patlar genel kurula taşırlar.....

2. is yatırım da genelde ky vardır bunalıp satıyordur

3. Yarın dünya kırmızı, elbette futurlar değişebilir.
    Yarın endeks ne olursa olsun bu inşllah 39,5 altına düşmez. Düşerse kendi bilir. Belki bizde araba alırız Nisan da. Ancak döner diye ümit ediyorum.
    Mrshl da patlama yapacak bir yöne, hayırlısı. Elimde yüklüce mal var orda.

4.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    biriktirmek önemli degil .dostum .ilk beşte 100 000 lot yedirdiler. burda tek tesellimiz yabancıdaki mal.bu boşsa .satarlarsa şayet .icbc. de.de mal olmazsa .şuna inanki genel kurul boş çıkar . varsa bir haber . aşşağı bassalarda .malı dağıtmazlar .burda tek umut icbc ve doçe ..citi...bunlar da sattıysa umut yok .varsa .ilk beş kurumdan çıkan mallar .bu kurumlara gitmiştir şayet duruyorsa.benim tek umudum bunlar şu an .genel kurul beklentisini cazip kılıyor .zaten genel kuruldan önce .haber varsa patlar genel kurula taşırlar.....
    Kanımca ilk beşte dediğiniz kadar mal yedirselerdi bu fiyatlarda olamazdık. Kendileri alıp kendileri satıyor dedikleriniz gibi. GK ya kadar sabır.. Toplamaya devam
    YTD..
    Ne demişsek o.

5. bizim borsa eskisi gibi dünya borrsalarını takmıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Auris Yazıyı Oku
    ilk beşte satılanlar burda toplanmış 100 000 lot .ıcbc..doce ...citi...vakıf...şu üç yabancıda mal kalmadıysa kötü benim demek istedigim bu sadece bu takaslar mart 9 ona göre yeni takasta bakın duruyorsa .sabırlı olmalı .durmuyorsa .benim kanım .tehlike var demek .sabredicez sabredmeliyiz.tek umut..

7.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Kanımca ilk beşte dediğiniz kadar mal yedirselerdi bu fiyatlarda olamazdık. Kendileri alıp kendileri satıyor dedikleriniz gibi. GK ya kadar sabır.. Toplamaya devam
    YTD..
    Ne demişsek o.
    bu takası incele dostum .üç ayda ilk beşte olan kurumlarda 650 000 lot vardı ilk beşte şu an ilk beş kurumda 550 000 in de altı şu an .ben ilk beş derken bunu dedim .ayrıca burdan çıkan mal mart ..09 .a kadar takas böyleydi şimdi bilmiyorum bir hafta geçti bu üç gurupta mal duruyormu...doce...citi...ıcbc...vakıfa gelmiş birde.duruyorsa .yakında bomba patlar .genel kurul öncesi .saygılar inş hep beraber kazanırız.spek hayvanı kudursun.....TEKKEYİ BEKLEYEN ÇORBAYI İÇERMİŞ..BİZDE TEKKEYİ BEKLEYENLERDENİZ....
    Son düzenleme : NEVZATWW; 15-03-2018 saat: 01:07.

8. Yabancılar bu tahtadan iyi bir kar elde etmeden tümüyle çıkış yapmazlar. YTD.

Sayfa 291/614 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •