Sayfa 292/916 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Bimer e yazı yazdım. Bimer mehmet şimşeğ e havale etmiş. Basvuruyu.

2. Sayın Uzunburun gün içi alan satanları paylaşabilirmisisniz. Teşekkürler iyi akşamlar.

3. Sayın Mustafa CENGİZ içi alan satanları paylaşırmısınız. Teşekkürler iyi akşamlar.

4.  Alıntı Originally Posted by 059 Yazıyı Oku
    O zaman daha çok taşırsın malı...✓ytd...!!!
    para kazanmamı cokmu istiyorsun?güzel soru sordum.gerçek manada cevapla bakalım.

5. arkadaşlar şu konuya bir açıklık getirelim.gerçek hayatta insan kardeşi bile kendisinden çok para kazansa sabaha kadar uyuyamaz yatakta döner durur.ben ondan neden gerideyim diye.(buna istediginiz kadar itiraz edin insan dogası bu.kıskançlık.)şimdi can alıcı soru şu.....burda birbirini zerre kadar tanımayan insanlar neden birbirinin para kazanmasını istesin.birde ekonomide şöyle bir kural var ki biri kaybedecekki bir digeri kazansın.herkez aynı anda kazanamaz kural olarak.evet soruma samimi cevap bekliyorum.şaçma cevaplar işkembeden sallama olarak kabul görecektir bu arada.

6. Doğru da yinede içten samimi temel takas analizi yapanlar var. Forma her giren böyle düşünmez kesinlikle sadece bir iki yön vermeye çalışan ters indikatör olan kulaksizlar vardır. Tilkiler bunları çok iyi tanır. İşin özü kendine guveneceksin. Yoksa başın iki elin arasından hiç çıkmaz.

7. Günlük takas

8.  Alıntı Originally Posted by ramobaba Yazıyı Oku
    Sayın Mustafa CENGİZ içi alan satanları paylaşırmısınız. Teşekkürler iyi akşamlar.
    Mustafa Cengiz yok artık uzun burun var[emoji1]

Sayfa 292/916 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •