Yasakların başlamasıyla şehirler arası ylllarda polis denetimine gerek yok çünkü herkes şehirleri terk edip yazlığına gidiyor .. İstanbul felç haldeymis bizim Eskişehir’de organize sanayi Ankara yoku üzerinde öğle saatinde böyle yoğunluk hiç görmemiştim . Yarını düşünemiyorum ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ankarada adam kalmadı herkes köyüne yada yazlığına gitti kalanlarda marketlerde birbirini eziyor yarın marketleri düşünemiyorum
bir halt olacağı yok.
Türkiye GP, 11-13 Haziran'da Kanada'nın yerine Formula 1 takvimine katıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca :İstanbul'da 5 vatandaşımızda Hindistan varyantı görüldü
Eyvah eyvah ..
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşı tedariki önümüzdeki iki ay için güçleşiyor ancak sonrasında aşı bolluğu yaşanması bekleniyor" dedi
Sağlık bakani : Biontech aşısı olanların 2. Dozları artık 6-8 hafta sonra yapılacak
Yer İmleri