Sayfa 293/775 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by recepkarapinar Yazıyı Oku
    hocam sunu diyorum şimdi ben yarın 10 bin lot daha alsam bu yeni aldıgım hisse içinde 2 bin lot + 860 lira bana para mı verecek ?
    Aynen doğru anlamışsın ustadim

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Simdi bu durumda bu hisseyi satan olur mu ? Sonucda 10 nisan da alan adam en gec 14 nisanda %20 lot ve + para kazanacak yani ? Burasi kafami karistirdi 😊

3. Nasıl ama son dakika karanlık odada malı topluyorlar. Bu safkar gelecek vadediyor abisi nasıl toplamasınlar. Eyyy ky kardeşlerimiz malınıza sahip çıkın. Hatta azar azar ekleyin. Alın unutun yaa bi sefer. Ne olur sanki yolda paramı düşürdüm deseniz veyahut lüks bir tatil yaptık parayı harcadık deyiverin.Benden söylemesi.Saygılar.Allah'a emanet olun

4.  Alıntı Originally Posted by recepkarapinar Yazıyı Oku
    Simdi bu durumda bu hisseyi satan olur mu ? Sonucda 10 nisan da alan adam en gec 14 nisanda %20 lot ve + para kazanacak yani ? Burasi kafami karistirdi [emoji4]
    Hesaplamalar hep yanlış

5. Aciklarmisin peki rica etsem ?

6. grand2023 kardeşim ortaklarımıza bedelsiz işini sen açıklayıver bir zahmet. Akşama görüşürüz inşaallah. Saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Nasıl ama son dakika karanlık odada malı topluyorlar. Bu safkar gelecek vadediyor abisi nasıl toplamasınlar. Eyyy ky kardeşlerimiz malınıza sahip çıkın. Hatta azar azar ekleyin. Alın unutun yaa bi sefer. Ne olur sanki yolda paramı düşürdüm deseniz veyahut lüks bir tatil yaptık parayı harcadık deyiverin.Benden söylemesi.Saygılar.Allah'a emanet olun
    Aynen yha bu günkü hacim boş hacim değil değişimi devam ediyor yine

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. BAKIN OKUYUN RESİMLEDİM.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 293/775 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •