Sayfa 293/884 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Screenshot_2018-11-09-20-50-55-297_com.android.chrome.jpg

Merhaba arkadaşlar,
    Akşam akşam şöyle kendi kendime grafiklere baktım, eğitim amaçlı.
    2014 yılı kadar 1-2 tl arasında gelip gitmiş. 4.ayında 2tl üzerine fiyatlar kırıldıktan sonra ne yaptığına bakın. sonraki yıl içinde 7 kat artmış. Aslında hakkı 8tl kadarmış belki ama o fiyattan sonrası baz etkisiyle gelmiş. Zaten gerekli düzeltmeden sonra da yıllarca fiyatlar grafikteki yatay sarı çizgiyi geçmeden 8-12 arasında dönmüş.
    Şu andaki durum bence 2014 yılına çok benziyor. Çünkü şimdiye kadar gelen bilançolardaki kar oranları bu yıl çok farklı bir şekilde artmış ve artacak görünüyor. Yani fiyatların 2014 sonrası gibi yeni bir banda girmesi lazım. Bunda yeni fabrika ve daewou anlaşmasının etkisi yadsınamaz.
    Fiyatın 13 üzerinde kapatması, haftalık düzeltmenin dahi 2014 sonrası tüm zirvelerin üzerinde yapmasını teknik açıdan olumlu buldum şahsen. Bu vakitten sonra 12 altına düşmesi çok zor bence. Ancak eğer olursa evimi satışa koymuştum, 1 müşterisi çıkmıştı, yüzde 20 ucuza fiyat teklif etmişti. Bugün akşam üstü telefon açtım. Zaten bu fiyattan bile %20 ucuza evi versem mi diye düşünürken bir de fiyat geri gelirse benim iş tamam... Hayırlısı diyelim, bekleyelim...
    Attached Images Attached Images
    Tüm yorumlarım hayali, rakamlarım farazi, lafügüzaf, örnek filandır.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir, her koyun kendi bacağından asılır.

2. Patron da yurek lazim fiyati 10'a cekmesi icin. Elindeki mallarin yarisini kaptirir. Mizrak cuvala sigmiyor artik.
    2016 yili 2.ceyrekten bugune olusan FK ve PD/DD degerlerine gore hesaplanmistir.
    O donem icerisinde en yuksek-en dusuk-ortalama degerlere gore mevcut karlilikta hisse fiyatinin ne olabilecegini tahmin edilmistir. Son bilanco en dusuk FK ve PD/DD degeri cikmistir, o degere yani 10'lu rakkamlara getirmesi bence cok mumkun degil, yurek yemeli.

vesbe.jpg

3.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Bu haber 26 Temmuz 2018 de çıktı, ertesi gün Zorlu tarafından yalanlandı.

Yukarıdaki "Kore Gazisi" şeysi ise yalanlamayı görmemiş 29.Temmuz.2018 de yalan haberi tekrarlamış.

Ben Zorlu'nun Vestel'i satacağına ihtimal vermem.
    Meğer ki bizim bilmediğimiz bir sıkıntı olsun. O zaman başka.

Mecbur kalmadıkça Zorlu Vestel'i asla satmaz.
    Zorluğu birinci önceliği enerji sektörü ne ye dayanarak söylüyorsun bunu denizbank i satan adam var 2008 krizi olmasaydı wirpool a beyaz eşyayı šatmıştı ama satış abd deki kriz e takıldı

4.  Alıntı Originally Posted by tunver Yazıyı Oku
    Ben satmadım.. satmamda . Sma size söz 10 a gelirse 5-10 bin daha eklerim

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Söz 5bin de benden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Zorlu grubu batarya yatırımı ,yerli oto ve enerji yatırımlarıyla ilgilenirken , üstelik yüksek finansal borcu varken en kar'lı ve ve değerini bulabilecek şirket tabiki vesbe dir.Ben satışın olacağı düşüncesindeyim.
    " borsanın sırrı rakamlarla geleceği birleştirmektir "

6.  Alıntı Originally Posted by silvanxx Yazıyı Oku
    Zorlu grubu batarya yatırımı ,yerli oto ve enerji yatırımlarıyla ilgilenirken , üstelik yüksek finansal borcu varken en kar'lı ve ve değerini bulabilecek şirket tabiki vesbe dir.Ben satışın olacağı düşüncesindeyim.
    Bence pazarlıklar her an devam ediyor. Bir gün iki gün değil , belki yıllardır devam ediyor. Anz bir şey alırken ölücüdür, hatta üzerine para ister. Ama satarken yanına yaklaşmayın. Daha önceki whirlpool satışında herşeyde anlaşılmışken , son saniye fiyatı arttırdığı için o işin olmadığını rivayet edenler var. O yüzden bu satışın olması biraz zor.

7. tahtaya bak ya tam bir sirk .İpte geziyorlar devamlı
    " borsanın sırrı rakamlarla geleceği birleştirmektir "

8.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Bence pazarlıklar her an devam ediyor. Bir gün iki gün değil , belki yıllardır devam ediyor. Anz bir şey alırken ölücüdür, hatta üzerine para ister. Ama satarken yanına yaklaşmayın. Daha önceki whirlpool satışında herşeyde anlaşılmışken , son saniye fiyatı arttırdığı için o işin olmadığını rivayet edenler var. O yüzden bu satışın olması biraz zor.
    Wirpool manisa da indesit I aldı bugün medyada haberler var yurt içi satışı durdurma kararı aldı bayiler satış yapmayacak üretim de de küçülmeye gidiyor çalışanlar ise yine vestel beyaz eşya ile görüşmeler varmış demekte

Sayfa 293/884 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •