Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 293/930 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Viop - XVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    kime dön diyeceksin.
    çocuğun 15 dersten sadece beden eğitimi notu iyi.dersle hiç alakası yok.
    ailesi ile konuşuyoruz. Bu çocuk okumaz yaşı küçükken bir meslek öğrensin.Büyüyünce iş beğenmez. diyorsun.
    Aile ben okumadım bu çocuk okuyacak diyor.
    okul bitiyor yaşı geliyor 18'e, sonra 1-2 sene üniversite sınavı hayali ile geçiyor dershanede
    sonra askere gidiyor.döndü yaşı 21-22
    sen bu adama ne işi beğendireceksin ve çalışacak.
    velhasıl kimse ne yaşadığı yerden, ne yaptığı işten memnun.herkes daha iyisini istiyor.
    doğru..kimse çalışmak istemiyor.. bir rahatlık havası oluştu..

ama herkesin keyfine göre herkesi mutlu edecek önlemler alamayız..

bakın 2 ay once marketlerde "maske + sayı ile girme " gibi bir şey var mıydı? yoktu ama hayatın şartları gerekli kıldı..

şimdi.. bir sürü işşiz insan oluşacak.. bunları kim sübvansiye edecek ? hala işi olanlar, vergi ödeyenler..ayrıca işşizler nedeniyle vergilerde artacak..

şimdi eğer bir kişi işşizse ve devletten yardım talep ediyorsa herhallde devletin de şart koşma hakkı olmalı.. yoksa sürdürülebilir olmaz.. vergi verenler isyan eder.. zira yardım talep edenlerin karnı kayseride 10 liraya doyacakken istanbulda 30 liraya doyacak.. vergi veren bir kişi neden 10 lira yerine 30 lirayı sübvanse etsin.. bu bir örnek ama toplumsal barış için tembelliğin tolere edilmemesi gerekiyor..

insanlar aç kalmak istemiyorlarsa gerekirse çapa sallayıp domatesini ekecek, üretken olacak.. ayıp şeyler değil.. hepimiz yaptık, gerekirse hala yapıyoruz.. insanlık için normal bir süreç..illüzyondan kurtulmak gerek..

önümüzdeki dönemde normal olmayan şey ise sürekli isteyen ve sağlıklı olmasına rağmen çalışmayıp yardım talep eden insanlar olacak.. bu insanların belki çoğu kasabasında köyünde çalışıyordu ama şimdi büyükşehirlerde kıt kanaat geçiniyor tarlada çalışmak zor geldiği için..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. İngiltere'deki Cambridge Üniversitesi öncülüğünde yapılan bir araştırma yeni tip koronavirüs (SARS-CoV-2) yayılımının eylül ayında başlamış olabileceğini ortaya koydu.
    Yani Çin aslında aylardır Covid-19'u tüm dünyadan gizlemiş olabilir....

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İngiltere'deki Cambridge Üniversitesi öncülüğünde yapılan bir araştırma yeni tip koronavirüs (SARS-CoV-2) yayılımının eylül ayında başlamış olabileceğini ortaya koydu.
    Yani Çin aslında aylardır Covid-19'u tüm dünyadan gizlemiş olabilir....
    Daha önce yazmıştım.
    Çin ilk vakayı duyurmadan çok önce insanlar WeChat adlı en büyük arama motorunda yeni sars, öksürük, yüksek ateş ,ishal vs aratmaya başlamış idiler.

Zaten bu virüsün farkına varan doktorda şüpheli bir şekilde öldü. Adamı ilk başta bir de tutuklamışlardı.

Bütün bu süreç aşağı yukarı iki aya tekabül ediyor ilk resmi vakadan önce. Bu sürede dünyanın çin ile olan münasebeti olağan şekilde devam etti.

Her yere mal satan her yere turist gönderen çin ama bilinçli ama bilinçsiz bu virüsü yaydı bence.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

4.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Daha önce yazmıştım.
    Çin ilk vakayı duyurmadan çok önce insanlar WeChat adlı en büyük arama motorunda yeni sars, öksürük, yüksek ateş ,ishal vs aratmaya başlamış idiler.

Zaten bu virüsün farkına varan doktorda şüpheli bir şekilde öldü. Adamı ilk başta bir de tutuklamışlardı.

Bütün bu süreç aşağı yukarı iki aya tekabül ediyor ilk resmi vakadan önce. Bu sürede dünyanın çin ile olan münasebeti olağan şekilde devam etti.

Her yere mal satan her yere turist gönderen çin ama bilinçli ama bilinçsiz bu virüsü yaydı bence.

Benim anlamadığım olay da bu zaten 1.7 milyar nüfuslu ülkeye yayilmayan virüs adını bile telaffuz edemediğim ülkelere nasıl yayıldı çok ama çok saçma geliyor bana

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Daha önce yazmıştım.

Bana görede bu VİRÜS olayı dünyayı yeniden dizayn etme olarak görüyorum.
    https://t24.com.tr/yazarlar/fusun-sa...ldiri-mi,25348

6. Türkiye'de Kovid-19 ile ilgili güncel gelişmeler
    BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    5d
    Stanford Üniversitesi araştırması: ABD'de koronavirüs vaka sayısı açıkl*****n 85 katı olabilir
    https://bbc.in/2VEFec3

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Türkiye'de Kovid-19 ile ilgili güncel gelişmeler
    BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    5d
    Stanford Üniversitesi araştırması: ABD'de koronavirüs vaka sayısı açıkl*****n 85 katı olabilir
    https://bbc.in/2VEFec3
    Yok artık .700 bin ×85= 60 milyon.zaten abd nüfusu 300 milyon. Doğruysa bi aya salgın biter abd de.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

8. euronews Türkçe
    @euronews_tr
    ·
    3s
    Nobel ödüllü Fransız virolog Montagnier: Yeni tip koronavirüs laboratuvar ortamında üretildi.

Sayfa 293/930 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •