Sayfa 293/589 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 4708 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Fordçular 850den 955e geldiEgeen de hala pozisyon peşinde
    Bizimki geçen yıllarda bıraktığı 7800 deki boşluğumu düşünüyor acaba.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. CVK maden % 3000'in üzerinde bedelsiz açıkladı ama tık yok, tam tersi aşağıya gidiyor. Gerçi orada patron satışı var ama sanki bedelsizlerin eski havası, etkisi kalmadı gibi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,214
     Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    CVK maden % 3000'in üzerinde bedelsiz açıkladı ama tık yok, tam tersi aşağıya gidiyor. Gerçi orada patron satışı var ama sanki bedelsizlerin eski havası, etkisi kalmadı gibi..
    Mahşerim üç atlısı varken Cvk da kim?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Bu ortamda bedelsiz vermesi mantıklı mı? Piyasa berbat. Bedelsiz etkisi zayıf olur düşüncesindeyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,214
     Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Bu ortamda bedelsiz vermesi mantıklı mı? Piyasa berbat. Bedelsiz etkisi zayıf olur düşüncesindeyim.
    Pandemi dönemi veren kartn mantık mıydı?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Patron 14 binden satarken fiyatın bu seviyelere düşeceği kendini hissettirse de, elin sata gitmemesi psikolojik olarak incelenmeli.
    Bu iyimserlik midir
    Vurdumduymazlık mıdır
    Gerçekleri sümen altı etme midir
    Nedir.

7.  Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Patron 14 binden satarken fiyatın bu seviyelere düşeceği kendini hissettirse de, elin sata gitmemesi psikolojik olarak incelenmeli.
    Bu iyimserlik midir
    Vurdumduymazlık mıdır
    Gerçekleri sümen altı etme midir
    Nedir.
    Buradaki bir çok üstad benden kat be kat tecrübelidir elbette,naçizane benim görüşüm şu yönde; borsada duygusallığa yer olmaz olmamalıdırda.

8. Borsada heleki bu ülkenin bu dönemdeki borsasında (2012 aralıktan itibaren türk borsası değişti,2018 2019 dan itibaren ikinci bir defa daha değişime uğradı) çok ama çoooooook seçici olmak lazım,bence.
    En önemlisi hisse seçerken güvenilir şeffaf büyüme odaklı dürüst bir patron,heryıl büyüyerek gelişerek ilerleyen hikayesi bitmeyen şirket,ve konjonktüre uyumlu sektörler.
    Veya sahipli hissede olmak.
    Yine naçizane birkaç şey karaladım,sizler yine kendi bildiğinizi uygulayın enazından gendim ettim gendim buldum dersiiiz.

Sayfa 293/589 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •