Sayfa 293/294 İlkİlk ... 193243283291292293294 SonSon
Arama sonucu : 2350 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Piyasa yapıcılar yonetiyorsa sistemi akşam ki Fed kararını ya biliyorlardir ya da ön görmüş olmaları gerek. Akşama belli olur diyecem ama karar her ne olursa olsun yukarıdan karşılamak istemezler miydi. Aşağıdan olmaz diyordum ama belki yatay kapanir. İlginç. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Ben olsam yukarıdan karşılarım yarını. Ama ben değilim işte. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bankalarla tutuyorlar üvey evlatları. Ytd

4. Bumerang gibi hisse
    Sabah atıyon akşama geri sana geliyor
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Düşerken soluk almaz çıkarken nefesi kesilir havasındaydı bugün. 17.90 üstü iyi altta günlük bulut var onunda üstündeyiz. Soluklandıysa iyi tabi. Yarın fed ambu cihazı ile piyasayı pompalar umarım. Ytd
    İyi dedik ya illa itnelik yapıp sınıra yanaşacak. Fed den ters birşey mi çıkacak ki. Ytd

6. Bizimi kopartıyorsun, anlamadım ki
    https://youtu.be/HHtatLRI6Lk?si=ts1MZXuHZBsqfsQr
    Hamdım Piştim Yandım

7. Hadi be demet abla. Vay vay vay. Klibi. Ytd

8. https://www.google.com/search?hl=tr-...8e77b325ec18eb
    Vay vay demet abla. Yerinde dur o seni bulur ya.

Sayfa 293/294 İlkİlk ... 193243283291292293294 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •