Recep Tayyip Erdoğan, Tunç Soyer'i hedef aldı: Kendi ecdadına sövdürmeye çalışan...
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "100 yıl önceydi. Bu toprakları yönetenler gaflet, delalet ve hatta hıyanet içendeydi. Gençleri, kadınları ve geleceği hiç düşünmediler. Sadece saraylarındaki saltanatı korumak için bütün milleti ateşe attılar" sözlerini hedef alarak, "Size binlerce yıllık tarihinizi unutturmaya, size kendi ecdadına sövdürmeye çalışan köksüzlere lütfen kulak asmayın. Şanlı tarihinizle gurur duyun. Zaferlerinizle, kültürünüzle, bizi biz yapan değerlerinizle her zaman iftihar edin" dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

amk yunanı galip gelemedi ki ne ecdat bıraksın ne sülale..
Hala neyin kafasında,ülkeyi bağışlamış gevura,üstelik gayri müslüme sıkılan kurşun ümmeti müslüme sıkılmış sayılır diyede ferman çıkarmışlar,şimdi çıkar Osmanağa vatan haini bile der bu zat,zaten devamlı Atamıza giydiriyor,unutmasın bunun lbet bir hesabı olur ABD'ye kaçmasa.
Cuma günğydü sanırım bi yere gittik oturuyoruz luna aldım 4 ten şimdi 4.50dedi. Biride bende 1.500 tl var denesem mi dedim bende gir al ne kaybedersin dedim. Alayım dedi salak 4.20 den fiyat girmiş. Göz0m0n önünde 1 saatte 7.90 lara vurdu. Dedim sen boşver alma kaybedeceğin para toplasan 1.500 tl onun için bile alttan fiyat giriyon.
bir halt olacağı yok.

Yer İmleri