Recep Tayyip Erdoðan, Tunç Soyer'i hedef aldý: Kendi ecdadýna sövdürmeye çalýþan...
AKP'li Cumhurbaþkaný Erdoðan, isim vermeden Ýzmir Büyükþehir Belediye Baþkaný Tunç Soyer'in "100 yýl önceydi. Bu topraklarý yönetenler gaflet, delalet ve hatta hýyanet içendeydi. Gençleri, kadýnlarý ve geleceði hiç düþünmediler. Sadece saraylarýndaki saltanatý korumak için bütün milleti ateþe attýlar" sözlerini hedef alarak, "Size binlerce yýllýk tarihinizi unutturmaya, size kendi ecdadýna sövdürmeye çalýþan köksüzlere lütfen kulak asmayýn. Þanlý tarihinizle gurur duyun. Zaferlerinizle, kültürünüzle, bizi biz yapan deðerlerinizle her zaman iftihar edin" dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
amk yunaný galip gelemedi ki ne ecdat býraksýn ne sülale..
Hala neyin kafasýnda,ülkeyi baðýþlamýþ gevura,üstelik gayri müslüme sýkýlan kurþun ümmeti müslüme sýkýlmýþ sayýlýr diyede ferman çýkarmýþlar,þimdi çýkar Osmanaða vatan haini bile der bu zat,zaten devamlý Atamýza giydiriyor,unutmasýn bunun lbet bir hesabý olur ABD'ye kaçmasa.
Cuma günðydü sanýrým bi yere gittik oturuyoruz luna aldým 4 ten þimdi 4.50dedi. Biride bende 1.500 tl var denesem mi dedim bende gir al ne kaybedersin dedim. Alayým dedi salak 4.20 den fiyat girmiþ. Göz0m0n önünde 1 saatte 7.90 lara vurdu. Dedim sen boþver alma kaybedeceðin para toplasan 1.500 tl onun için bile alttan fiyat giriyon.
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri