Sayfa 294/614 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
Arama sonucu : 4910 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    borsada yatırmcısına bu kadar zarar veren her sene çimentaşa danışmanlık ücreti vererek zarar açıklayan ve buna göz yuman bagımsız denetçileri hayretle iziiyorum çok güzel bir ekip çaiışması var spk uyuyor .maliye denetlemiyor olan küçük yatırımcıya oluyor uzun süre bekleyenler bir yerde ümitsiz ümitsizde olsak beklicez genel kurul yaklaştıkça heycan artıcak önümüzdeki haftada böyle geçerse ben zaman daraldı derim bunlar olası güzel habere bağlı haber varsa haber yoksa bize sağ gösterip sol çarpmasında.....hayırlısı........
    Genel kurulda bir şey olmazsa 18 nisan lar bittimi.uzun vadeci oluruz.7 yıl olmuşların yanında 1 yıllın lafı olmaz

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Milleti dökmek için belki genel kuruldan bir şeyler çıkarmayabilirler. Ama sonrasında olumlu gelişmeler yaşanabilir. YTD.

3. Herkese bol kazançlı bir gün olması dileğiyle. YTD.

4. Bir kişiye 40 gün deli derseniz adam gerçekten deli olur derler. Sizde tutturdunuz bedelsiz sermaye attrımı diye, umarım deli olayında olduğu gibi bu sermaye arttırımı işinde de tezimiz tutar ve bedelsiz çıkar. Ama daha önce de dediğim gibi yıllardır zarar açıklayan bir şirket sermaye arttıracaksa bence bedelli açıklar.

5. az kaldı ,,

intemada geçiyor bizi..

nal toplamaya devam emenuke

6.  Alıntı Originally Posted by agaveli Yazıyı Oku
    Milleti dökmek için belki genel kuruldan bir şeyler çıkarmayabilirler. Ama sonrasında olumlu gelişmeler yaşanabilir. YTD.
    ben de de aynı düşünce var . genelkurul da bir karar çıkmaya bilir. parça parça alırken 1,2 yılı göze almalı YTD

7.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Genel kurulda bir şey olmazsa 18 nisan lar bittimi.uzun vadeci oluruz.7 yıl olmuşların yanında 1 yıllın lafı olmaz

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben ce en sağlıklısı bu 18 nisana kitlenmeyin dökmek için oyunlar bitmez

8.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Bir kişiye 40 gün deli derseniz adam gerçekten deli olur derler. Sizde tutturdunuz bedelsiz sermaye attrımı diye, umarım deli olayında olduğu gibi bu sermaye arttırımı işinde de tezimiz tutar ve bedelsiz çıkar. Ama daha önce de dediğim gibi yıllardır zarar açıklayan bir şirket sermaye arttıracaksa bence bedelli açıklar.
    kasada para varsa öncelik bedelsiz onun yanın da bedelli olur.yanlış bilmiyorsa Afyon o şekilde oldu. YTD. 40 tl 130 tl ye götürdüler diye biliyorum
    Son düzenleme : lantern; 15-03-2018 saat: 14:52.

Sayfa 294/614 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •