Sayfa 295/652 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

Alıntı Originally Posted by brbrs123 Yazıyı Oku
    Sayın ft-2 genpaz ismini genart olarak değiştirmiş. Sizin düşüncelerinizi destekleyen bir çalışma diye düşündüm. Uzun vade de pozitif bir adım gibi. Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Y. T. D
    --geçen hafta internet sitesine girdim iştiraklerimiz sayfasında genpazı görememiştim...üzerinde fazla durmadım sayfayı yeniliyorlardır diye...

--genART...gentaş: hammadde üretimi yapıyor (taş gibi olsun--sağlam)...artık sanatlarını konuşturacaklarmış...izleyip göreceğiz...

--ben de bilanço hareketlerine ve 2. nesil kahraman evlatların demeçlerine bakarak, pazarlamadan üretime geçtiklerini, kafesteki kuşu değil, uçan kuşu vurmayı öğrendiklerini ifade etmiştim...

--bence güzel bir gelişme..ofis-ev mobilya sektöründe yeni bir rüzgar estireceklerini, belki de kayseri hakimiyetini yıkacaklarını, siteler kalitesini göstermek istediklerini düşünmeye başladım...

-assolistimiz fazla direnemedi...piyasaya uydu...çıkarken de inerken de geç kalıyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by dinazor Yazıyı Oku
    ahh ahh bir çemtaşa baktım birde gentaş ikiside taşçı yıllar önce fiyatları bile ayı gidiyordu , ve bir gün çemtaş patronu yeter dedi biz böyle bir şirket değiliz deyip silkelendi ve geldiğimiz nokta çemtaş 5.12 , gentaş 1.72 yuhhh
    evet.. hatta çemtaş bundan beterdi.. bu d bi gün o rakamları görür ama biz olur muyuz bilemem..

Terkedilmiş hisse görüntüsü var,,,hayalet hisse sanki
    Piyasa yapıcısı belli ki ortalıkta yok.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5. Sayın ft-2 mobilya üretimine tam olarak giriyor mu sizce. Son isim değişikliği ile amaç bu olabilir mi?

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Terkedilmiş hisse görüntüsü var,,,hayalet hisse sanki
    Piyasa yapıcısı belli ki ortalıkta yok.
    --bunda zaten hiçi piyasa yapıcısı olmadı ki...hep piyasa yıkıcısı var...

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    kahraman EVLAT lardan biri:

Genpaz AŞ, orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Gentaş Grup bünyesinde üretilen werzalit ve metal ürünlerin, Türkiye pazarındaki dağıtım ağını oluşturmak amacıyla 1993 yılında kurulmuş bir şirket. Bugün Bolu Mengenâ€â•de bulunan 6 bin 800 metrekarelik kapalı alanda, okul ve bahçe mobilyaları üretiminin yanı sıra metal üretim tesisi ile de faaliyet gösteren şirketin, Ankara Akyurtâ€â•da ek bir fabrika yatırımı da söz konusu. Önümüzdeki sene faaliyete geçecek bu fabrikanın dışında bir başka yatırım da perakende mobilya sektörüne yapıldı. Şirket, perakende mobilya sektörüne Twoodesign markasıyla adım atmış oldu.

Yeni genel merkez kapılarını açtı
    Okul mobilyası üretiminde Türkiyeâ€â•nin en profesyoneli olarak bilinen, yurt içi ve yurt dışında önemli projelere imza atan Genpaz, çalışmalarını bu segmentte Tavilo markası adı altında başlattı. Tavilo markasının yanı sıra doğal ahşap ürünlerini el ustalığı ve teknoloji ile bir araya getirerek görselliği ve fonksiyonelliği ile dikkatleri üzerine toplayan yeni markası Twoodesign ile de sektörde büyüme gösteren Genpaz, 8 Ekim 2016 Cumartesi günü Ankara Sitelerâ€â•de yenilenen konseptiyle yeni genel merkezinin kapılarını açtı.

19 kişi olarak başladıkları bu yolda şu an 165 kişi ile devam ettiklerini söyleyen Genpaz AŞ İcra Kurulu Başkanı Selim Kahraman, “Ciromuz kuruluşumuzdan bu yana artan bir ivmeyle yükseliyor. Son 3 yılda ciro artışımız yüzde 85 oranında gerçekleşti.†diyor.

Ülkemizde yaşanan olumsuzluklara rağmen, yılın başında 2015 yılının üstünde bir hedef belirlenmiş olsa da, 2016 yılında mevcut durumun korunduğunun altını çizen Kahraman, bu yılı 50 milyon TL ciro ile kapatma hedefinde olduklarını belirtiyor.

2017 yılında eğitim kulvarında marka olmayı hedeflediklerini söyleyen Kahraman, “Çağdaş, modern, yurt içi ve yurt dışı pazarda okul mobilyalarına yönelik ihtiyacı karşılayacak yeni ürün AR-GE çalışmalarını tamamlamak ve hizmete sunmak; bir sosyal sorumluluk projesi oluşturmak; üretim hattına yatırım yaparak makine kulvarını genişletmek 2017 yılında gerçekleştirmek istediğimiz başlıca hedeflerimiz arasında yer alıyor.†diyor.

Hedef 2017 yılında yaklaşık 65 milyon TL satış bütçesi
    2,5 yıllık master planı ile yapılan ev içi perakende mobilya sektörü için oluşturulan Twoodesign markasına ait ürünlerin AR-GE çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade eden Kahraman, bununla ilgili ürünleri 2017 yılında nihai tüketicinin hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtiyor.

2017 yılında yaklaşık 65 milyon TL satış bütçesi hedefleyen şirket, yüzde 20-25 büyüme hedefi doğrultusunda istihdam artışı da planlıyor.

Okul mobilyalarında sektörde lider konuma ulaşmanın 5 yıl içerisindeki hedefleri arasında olduğunu söyleyen Kahraman, “Ev içi mobilya perakende sektöründe A ve B tüketici profiline hitap eden ilk 5 markadan biri olmak, tüm bunlarla beraber werzalit pazarındaki liderliğimizi büyüterek sürdürmek ve istihdam açısından insanların çalışmak istediği bir şirket haline gelmek, gelecekte gerçekleştirmek istediğimiz hedeflerimizdir.†diyor.
     Alıntı Originally Posted by brbrs123 Yazıyı Oku
    Sayın ft-2 mobilya üretimine tam olarak giriyor mu sizce. Son isim değişikliği ile amaç bu olabilir mi?
    2008 yılında mimarlara,tasarımcılara ve proje sektöründe çalışan diğer profesyonellere çözüm ortağı olma yönünde bir adım atan Genpaz, TAVİLO markasıyla sektörde yeni yerini almıştır. Yenilikçi tasarım anlayışı ile tecrübesini ve gücünü,teknolojik yatırımlarla genişleten TAVİLO, sizlere ürün ve hizmet kalitesini en üst seviyede sunmayı kendisine hedef olarak belirlemiştir.Modern teknikler ve ileri üretim teknolojileri kullanarak fabrikasyon yöntemlerle uluslararası kalite standartlarında üretimini gerçekleştiren TAVİLO, akıllı detayları, estetik çizgileri, canlı renkleri ve genç, dinamik,araştırmacı ekip ruhuna bezenmiş yapısıyla dünyada marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.
    http://www.bun.com.tr/bun/kurumsal/hakkimizda

TWOODESIGN; AHŞABIN SICAKLIĞINI, ÖZGÜN TASARIMLARI İLE BEĞENİNİZE SUNAR

Genpaz A.Ş. 1993 yılında Gentaş Grup bünyesinde kurulmuştur.

2008 yılında mimarlara, tasarımcılara ve proje sektöründe çalışan diğer profesyonellere çözüm ortağı olma yönünde bir adım atan Genpaz, TWOODESIGN markasıyla sektörde yeni yerini almıştır. Yenilikçi tasarım anlayışı ile tecrübesini ve gücünü, teknolojik yatırımlarla genişleten Genpaz, sizlere TWOODESIGN markası ile de ürün ve hizmet kalitesini en üst seviyede sunmayı kendisine hedef olarak belirlemiştir.

Genpaz A.Ş. TWOODESIGN markası ile 2016 yılında perakende sektörüne girmiştir. Tüm kuruluşları ile sektöründe lider olma özelliğini elinde tutan Gentaş Grup, Genpaz çatısı altında TWOODESIGN markası ile ev içi mobilyada da lider olma hedefiyle ilerlemektedir.

Sektördeki tamamı masif ahşap ürün eksikliğini doldurmayı hedefleyen TWOODESIGN, özgün tasarımları hayata geçirirken tamamen doğal ve brüt malzemeleri tercih ediyor.

TWOODESIGN olarak bizler, standart ve bilinenin aksine, hayal edileni başarmayı hedefliyoruz...

http://www.twoodesign.com.tr/
    http://www.bun.com.tr/de
    https://tavilo.com.tr/

genART ın üç tane ciddi markası oldu...fabrikaların yatırımları da bitti...kısaca mobilya sektörüne gireli epey olmuş...

ayırca 5K yüzey de

LAMİGLOSS markası var...

isimlere bakarsanız hedefleri yurtdışında marka olmak...

böyle bir potansiyel hiç bir hissede yok...olsaydı şimdi ben de orda olurdum.....

bir rüzgar bekliyor...ben 2. nesil-jenerasyondan bekliyorum...1 jenerasyon temelleri, sağlam attı...ikinci jenerasyon uçmayaı öğrendi ve artık uçuşa geçiyor....

http://www.5k.com.tr/5k-fabrika-tanitim-videosu

yeni, gıcır gıcır, fabrika...gentaşın payı yüzde 40...

Sayfa 295/652 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •