Sayfa 296/650 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Paraya kıyacak kıymazsa eline yüzüne bulaştırabilir hem BIST ralli kaybı hem hisse fiyatı gerilemesi nedeniyle speğimiz meydanda benzin döküp kendini yaksa satmam😀Bu speği hiç unutmayacağım.

2.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Paraya kıyacak kıymazsa eline yüzüne bulaştırabilir hem BIST ralli kaybı hem hisse fiyatı gerilemesi nedeniyle speğimiz meydanda benzin döküp kendini yaksa satmam��Bu speği hiç unutmayacağım.
    yok daha neler sizin maliyet çok yukarıda senedi zaten getirebileceği(çok para bıraktılar anelt de )en kötü seviyeye getirdi.Nakit sıkışıklığına ve devir alacağı iştirakler ve de halka açacağı senetlere girebilmeye destek için vertuyu bastı 2 gün öncede anlaşmalı muhtemelen verus verdi ! siz bekleyeceksiniz artık bu mendeburların yukları hareket zamanlarını

Ytd.Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    nasıl sendin yaf o kadar çalış çabal al ver yap 19 al 21 ver çık en sahiplen ))ben 22 aldıklarındaa 21 verdim 20 ve asıl 19 dan pasiflerden aldım dökülenleri sonra is yatırım ki sen değilsin 20 ve 21 satışlarımı aldı sen kimsin? ))))))yada deniz 3000 lot 21 gedik 7000 lot 21 aldı satışlarım gitti yukarıdan alan hangisisin )
    evet 20 ve 21 satışlar 125 125 125 di 21 ler deki alışlar sıkışmış ama vermezler pasife diye 20 yi bitirip 21 e getirdim

4.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    evet 20 ve 21 satışlar 125 125 125 di 21 ler deki alışlar sıkışmış ama vermezler pasife diye 20 yi bitirip 21 e getirdim
    )) 2500 2500 2500 20 21 satışlar 21 ağırlıklı pasif verdim. 19 aldıklarımı ha isyat 125 125 aldı o bendim diyorsan olabilir speğim daha yüklü yapapar is yat dan arada takılırım kızmayasın

5. sevgili speğim teknik olarak günlük grafikde 2,21 10 luk hareketli ortalama dan yada üzerinden kapa bugünü.Pazartesi de günlük 21 hareketli ortalama seviye direnci 2,30 a çek oralardan işlemlerimizi yapalım varmısını!

Ytd.Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    sevgili speğim teknik olarak günlük grafikde 2,21 10 luk hareketli ortalama dan yada üzerinden kapa bugünü.Pazartesi de günlük 21 hareketli ortalama seviye direnci 2,30 a çek oralardan işlemlerimizi yapalım varmısını!

Ytd.Değildir.

kaptiracaksin elindekileri yukaridan almaya da cesaret edemeyeceksin. portfoyunun hepsiyle yapma derim )

7.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    kaptiracaksin elindekileri yukaridan almaya da cesaret edemeyeceksin. portfoyunun hepsiyle yapma derim )
    )) kardeşim sattıklarımı hep yerine koyuyorum ağırlıklı! Amacı yukarı çekmek değil olsa çoktan 2,50 yapmıştı hatta üstünü ama yukarı alsada ben sat al ve alsat larım sayesine 10 kademe yukarıdanda çizerim hareketli ortalama dirençleri üzerine attırsa yine de teşekkür düşündüğün için. bak seker den yukarıdan çizen basacak yine az kala alışlarıma 2,20 bayıldı 19 ve 18 e de ver hadi seker önce aşağı baskıladı 2,20 altına 210 altında 2,02-1,99 a kadar 26000 lot sanko döküldü(muhtmel piyasa dan biri idi o zaman zaman kötü iş yapıp gir çık yapar) teknik dip seviyeye 2,20 almıştı!onun hayrına yukarı tepki yaptırdı spek amıce. şimdi buralara çekti satıcı bekliyor namıslı

Ytd.Değildir.

8. bugun zaten hacim yok..
    300 bin lot yapmış şimdiye kadar..

karşılıklı al ver yaparak gunluk 1 milyon falan yapiyorlardı..

bu sessizlik sonrası aşağı yukarı patlama olur mu bakalım.

birde adamlar profosyonel unutma bunu arkadaşım. tam cambazlar..

yalnız şöyle bir huyu vardı önceden, endeks eksiyken tutunuyormus gorunumu verip %3-5 arası yukarı gidip pat aşağı yapıştırıyorlardı.

bakalım neye kadar verecekler.. boyle surundurerek mal gelmiyor gün sonunda hep kendileri. bekledikleri varsa cekmek zorundalar yukarı.

Sayfa 296/650 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •