Sayfa 296/937 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by akhunabey Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 27 kişi okumaktadır. (8 üye ve 19 ziyaretçi)

akhunabey, Ali Kütahya, Alpiko, Fossil86, mali33400, SANTİNO, sussurluklu, turkson
    Az bile var..
    Gün birlik olma günüdür..
    Gün İş bankasının görmezden gelip toprağa gömdüğü imtiyazlı altın hisseleri ve kurucu hisselerini yerin altından çıkarma günüdür..
    Dünyanın hiçbir yerinde olmayan uygulamayla halka arz olan bu hisselerin geriye evine dönme zamanı geldi..
    Halka arz edilip tarihe geçen bu hisselerin hikayesi yine tarihi bir şekilde bitirilecektir inşaallah..
    İleride bu arz ve imha süreci finans okullarında,ilgili üniversitelerin bölümlerinde okutulup üzerine doktara tezleri yazılacaktır..
    A-B-KUR. da toplasan 500 KİŞİ yoktur bile.Bu süreç ve sonu bu talihli yatırımcılarında ileride gururla anlatacakları yatırım hikayeleri arasına girecektir inşaallah..
    Bu hisselerdeki sistemimizin belli..
    AL YAT UNUT...
    Hocam çok gazlıyorsun diyenlere..
    Hissenin övülmeye ihtiyacı yok..
    AZ BİLE ANLATIYORUM..
    Hocam hisse pazarlıyorsun diyenlere..
    Hisseler pazarlanacak seviyeleri çoktan geçti.KİMSEYEDE AL DEMEM..
    Buraya kadar fiyatına bakmadan geldik.Şimdiden sonrada ekranla işimiz yok..
    Sürece inanmayan hemen satsın..
    Gözümüz bankada...
    ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI OLANI VERSİN İNŞAALLAH..
    Kişisel görüşümdür...YTD..YTD...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by akhunabey Yazıyı Oku
    acaba müdür diyorum elimiz çok rahatlıyacak demekle neyi kastetti acaba?benim aklıma gelen tüm cam fabrikalarının elinde (pörtföyünde bulunan) a, b, c ve kurucu hisselerini işbankası na yada kurulacak iş finans holdinge satarak yada devrederek şişe cama nakit akışı sağlamayımı düşünüyor ve böylece şişe cam olarak büyük yatırımlara mı gireşecekler diyesim geliyor.
    bence evin içini temizliyecekler, derleyip toparlayacaklar . aynı oyak çimento gibi.
    Mesela tahsisli sermaye artışı ile deli sermaye toplar. Aselsan gibi. Dev yatırımların kralına giriş şişe holding. Hndistansa hindistan çinse çin soda amerika yatırımı ise amerika.

3. 24-01-2020, 00:13#2080mustafa 405 mustafa 405 şu an forumda
    Üye

Duhul
    Dec 2018
    Gönderi
    58

Ben yıllardan beri bu senetlerde beklerim bazı arkadaşlar farkında olmadan algı oluşturuyorlar....Yok bu senet şu kadar arttı bu artmadı hayır nereye varmak istiyorsunuz....Bu yorumlarla insanlara farkında olmadan pahalı veya bunlar ucuz algısı oluşturuluyor....Neye göre pahalı hangi kritere göre ucuz....Farkında olmadan tahtayı oluşturanların ekmeğine yağ sürüyorsunuz....Evet şu yorum doğru bu senetler burada fiyatlanamaz biz sonuna kadar bekleyeceğiz....Yatırım tavsiye değildir...

Önce bu eski paylaşımımı ekledim....Şimdi asıl önemli olan son kısmına hızla yaklaşıyoruz....Ben bütün olumsuz görüşlere rağmen bankanın herkese hakkettiği bedeli ödeyeceğini düşünüyorum....Çünkü senetlerin büyük kısmı kendilerinde.....Onun için gönlünüzü ferah tutun....Y.T.D.

4. ......................

5. otobana çıktık.......artık yol çabuk biter....

6.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    ......................
     Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    otobana çıktık.......artık yol çabuk biter....
    Ooooo beyler..
    Mekanın sahibi gelmiş..[emoji1][emoji112]

7.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Ooooo beyler..
    Mekanın sahibi gelmiş..[emoji1][emoji112]

))

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    otobana çıktık.......artık yol çabuk biter....
    Abi artik sendende bi yorum aliriz. Uzun zamandir yoktun .

Sayfa 296/937 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •