Sayfa 296/644 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
Arama sonucu : 5149 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Bende öyle anladım.

2. Açıklamayı bende pek anlamadım 1 ekime kadar hisseyi tutmak mi gerekiyor yoksa 14 temmuz da elimizde varsa hak elde ediyormuyuz

3.  Alıntı Originally Posted by minik35 Yazıyı Oku
    Açıklamayı bende pek anlamadım 1 ekime kadar hisseyi tutmak mi gerekiyor yoksa 14 temmuz da elimizde varsa hak elde ediyormuyuz
    14 temmuzda elinde varsa temettüyü hak etmiş oluyorsun. senin adına şirket 1 ekime kadar saklayacak...faizi ile mi ödeyecek orası muamma..ama sen hisseyi tutmak zorunda değilssin..

4.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    14 temmuzda elinde varsa temettüyü hak etmiş oluyorsun. senin adına şirket 1 ekime kadar saklayacak...faizi ile mi ödeyecek orası muamma..ama sen hisseyi tutmak zorunda değilssin..
    İkinci kap haberinde faizsiz ödeneceği yazıyor.

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bir haber. Tak 30 Eylül'ü, 31 Mart yapmislar.. hop bir iptal daha. Olur mu olur .

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by EFE45 Yazıyı Oku
    en son yine k.yatırımcı duyuyor AGHOL PARAYI bulacağı için geçende atak yaptı yarın da ikinci atağı yapar bizim hisse için aynısını söyleyemeyeceğim.fakat temettü önümüzde havuç olarak duruyor.ona ulaşılana kadar değişik çevrelerden alışlar olabilir.en azından biraz etiketi düzeltti yinede iyidir bundan ucuzu yok.ANADOLU ETAP ın halka arzını isteriz anca kendini af ettirir.
    elinde AGHOL hisseesi olan temettü alamayacak ki....AGHOL kasasına 400 milyon gibi para girecek.. aghol belki 5 yıl sonra temettü vermeye başlayabilir..
    demekki anadolu gurubunun amiral gemisi efes imiş..efes para dağıtmasa hepsi aç kalacak...

7.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    elinde AGHOL hisseesi olan temettü alamayacak ki....AGHOL kasasına 400 milyon gibi para girecek.. aghol belki 5 yıl sonra temettü vermeye başlayabilir..
    Bakalim bu temettunun ekmeğini gene aghol yer gibi geliyor bana kasaya parayı koyacak sonuçta bizide temettü verene kadar bezdirmeseler bari ))))

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    demekki anadolu gurubunun amiral gemisi efes imiş..efes para dağıtmasa hepsi aç kalacak...
    sayın emektar yazının anlamını kaçırmışsınız.holding hisse hakkı kadar AEFES ten temettü alacak ve bu yakın tarih olacak.ocak ilk temettü 177 olarak açıklandığında AGHOL tavan yaptı yine taze para kısa vadeli borçları için elzemdir.

Sayfa 296/644 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •