Sayfa 296/1004 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by sofist_11 Yazıyı Oku
    Sanırım çoğumuzun gözden kaçırdığı şey şu; Kağıdın hareketi olmaz. Onun arkasında alan satan bir kişi (irade, robot, yazılım...) vardır. Borsayla ilgilenen hemen herkesin söylediği en önemli cümle: Ordan satmasaydım, burdan almasaydım...Keşke...Keşke...
    Oysa tek gerçek şu ki, sen almasaydın, satmasaydın o hareket de olmayacaktı.
     Alıntı Originally Posted by sofist_11 Yazıyı Oku
    Bugün viop'ta 3 kere yukarı hareket çekmek için ortamı hazırladılar. Ama kimse kısa yapmadı, hatta uzunları bozmadı. Madem uzunları bozmuyorsunuz, alın size istediğiniz kadar kağıt. Yarın elinizdeki uzunları bozun, hele bir de kısa yapın o zaman bakın neler oluyor?
    Dün çok güzel anlatmıştı arkadaşımız, bugün özet olaraktan diyeceğim şu ki, ne yaparsanız yapın tek yöne odaklanmayın, çünkü herif dansöz gibi kıvırır.
    Piyasa döndü sen dönmemekte ısrar edersen anektarı tez vakit bırakırsın.

Alıntı Originally Posted by sofist_11 Yazıyı Oku
    Kağıdın hareketi, desteği, direnci... olmaz. Desteğe gelmiş sen uzun yap, bak bakim spekülatör ne yapacak? Dirence gelmiş, sen kısa yap, bak bakim neler olacak? Kağıdın hareketi olmaz; Arkasındaki robot'un hareketi olur.
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    İsveç resmi olarak NATO koruması altında
    Son düzenleme : bahriyeli; 07-03-2024 saat: 20:20.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Reis yarın fıtch var ,, ayrıca dünya kadınlar günü var etkisi olurmu ? hazır başkan da ortada yokken sürerlermi yukarı
    istirham etsem analizinizi

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün çok güzel anlatmıştı arkadaşımız, bugün özet olaraktan diyeceğim şu ki, ne yaparsanız yapın tek yöne odaklanmayın, çünkü herif dansöz gibi kıvırır.
    zaten forumda bir kaç arkadaş şort açtım şurdan burdan dediğinde.....bir kaç kişi daha şort açınca içime bir korku doğdu....bunlar yaptıysa endeks son sürat alıyor son dakikalarda.....

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    bozguş elimde öyle kağıtlar var ki yarın satışa yazsam uçar giderler. bir daha bu fiyatları göremezler.

pala 10 günde 200 kağıt geçirdi. canım sıkıldı mı? evet. ama olur işte.

sonuçta o robotları yapanlar da insan. pala da insan. 10 bin yılda insan duyguları pek değişmedi.

inandın mı pes etmek yok. pala pes etsin.

misal enerjisa 8 civarı temettü verse veya işc 1 civarı temettü verse maliyet sıfır sayılır.

neyse işte. fazla para adamı bozar. çok kazanmayın.

Ve ilk taşı JPM attı. Nisan’da 500 baz puan faiz artışı beklentisi.

borsanın en büyük düşmanı FAİZ.......

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    zaten forumda bir kaç arkadaş şort açtım şurdan burdan dediğinde.....bir kaç kişi daha şort açınca içime bir korku doğdu....bunlar yaptıysa endeks son sürat alıyor son dakikalarda.....
    Kesinlikle ''buradan SHORT AÇIYORUZ'' dediklerinde...Aha dedim ''ralli geliyor''...

Hele o TEPE İŞARETLEME OLAYI yok mu?

Resmen BOĞALAR İÇİN işaret fişeği oluyor.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Kesinlikle ''buradan SHORT AÇIYORUZ'' dediklerinde...Aha dedim ''ralli geliyor''...

Hele o TEPE İŞARETLEME OLAYI yok mu?

Resmen BOĞALAR İÇİN işaret fişeği oluyor.
    Tombul parmak olayı bu akşam yada yarın olur mu acaba......çoktan olmadı........Bir anda aklıma geldi.......

Sayfa 296/1004 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •