Sayfa 297/1024 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Ben faize haram diye karşı değilim.
    Solcu olduğum için karşıyım.
    Emek sömürüs olduğuna inandığım için karşıyım.
    Fakat sistem maalesef bu şekilde kurulduğu için mecburen paramı korumak için bazen TL mevduat yapıyorum.
    Şu anda da yüklü miktarda tl mevduatım var.
    Ayrıca hisse yatırımım da var.
    Canım ablam ben senden hiç sol elektriği alamadım senin elektrik direkt aydınlatmaya gidiyor bence.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2. Dudu kardeşimiz keyif adamı, ununu elemiş eleğini asmış tabiki böyle konuşacak.
    Bizim aklımız ermez.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3. pazarlık tekniği: size düşük oran veren mt'yi hissettiğiniz anda uyarmak, yoksa başka bankaya gözünün yaşına bakmadan gitmek.
    yalnız bu işi yalama olmuş vida gibi ordan oraya yapmamak lazım. o zaman mt'de sallamaz.

4. Happy kardeş, ne kadar da anlamlı gülüyorsun ya, biraz kinayeli gülüş var gibi geldi bana. Gülüşün daim olsun. Elektrik direkt aydınlatmaya gidiyor derken ampul mü 😂demek istedin?

5.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Happy kardeş, ne kadar da anlamlı gülüyorsun ya, biraz kinayeli gülüş var gibi geldi bana. Gülüşün daim olsun. Elektrik direkt aydınlatmaya gidiyor derken ampul mü ��demek istedin?
    Öyle demek istedim diyelim. Ablamı sever sayarım ama hiç sol elektriği alamadım bu güne kadar ama öyle diyorsa solcu olsun. Yoksa ablam manevramı yapıyor onu da bilemedim. Belkim elinde anket sonucu falan vardır.
    Ne derseniz deyin evet veya hayır kazanan Türkiye olsun.
    Benim takıntım yok memleket için en iyisi neyse o olsun, dolar dilerim düşsün, ilk önce enflasyon düşsün sonra faizler düşsün, hepimiz mutlu yaşayalım.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Orayı da goygoy sayfası yaparlar başka çözüm bulmak lazım
    Goygoy ( tek yönlü değil bütün yönleriyle ) muhabbetinin önünü almanın tek çaresi sayfa kurallarına uymayanların moderatör tarafından banlanması. Başka yolu yok. JohnDowes üstad defalarca uyardı ama dinleyen kim.

Biz birkaç üye olarak oran paylaşımlarımızı goygoy muhabbeti arasında kaynayıp gitmemesi için özel mesaj aracılığıyla yapıyoruz. Ortam düzelmediği sürece de bu böyle devam edecek.

7. kavramlar birbirine karışmış

neymiş das kapital okuyan, faiz peşinde koşmamalıymış, ne alakaysa..?

kavgamı her okuyan faşist görüşleri mi benimsemiş oluyor, gel de bunlarla tartış..!!

hem adam smith hem marx okuyanlar ne olacak, faiz değil de karı peşinde mi koşacak..?

8. Arkadaşlar geçen hafta Odeadan temdit eden varsa oran ve yaklaşık tutar bilgisi paylaşabilir mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 297/1024 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •