Sayfa 296/1024 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Faize karşı olanların TL ile işi olmamalı. Faizsiz TL, dibinden su kaçıran güğüm gibidir. sürekli içi boşalır.

faizsiz bankacılığı da muta nikahına benzetirim. faiz hesabı ile birebir aynı oranları veriyor. kar ortaklığı imiş. ya zarar olduğunda ne oluyor.

faiz haram bu yüzden dolar euro alıyorum diyenlerde sormak lazım. gayrimüslim ülkelerin, sürekli müslüman ülkelerde kıyım yapan ülkelerin parasını neden biriktirerek onlara destek oluyorsun.

boşuna dememişler paranın dini imanı olmaz diye.

2. Ben faize haram diye karşı değilim.
    Solcu olduğum için karşıyım.
    Emek sömürüs olduğuna inandığım için karşıyım.
    Fakat sistem maalesef bu şekilde kurulduğu için mecburen paramı korumak için bazen TL mevduat yapıyorum.
    Şu anda da yüklü miktarda tl mevduatım var.
    Ayrıca hisse yatırımım da var.

3.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Şu güzel tatil gününde, güneşin tadını çıkarmak, sevdikleriyle birlikte olmak yerine ; sabahın köründe trollemeye başlayarak, zaten gırtlağına kadar kızgın olan insanları provake eden zavallılar.... Eğitim seviyesinin bu ülkede yerlerde süründüğünün göstergesi bu topiktir. Topik mevduat ve faiz topiği olmasına karşın sabahtan beri yazılanların bir tanesi bile konuyla bağlı değil... Okuma yazmanız var diye aklımızla dalga geçme hakkınız mı oluyor ? - Bakayım bugün bizim mevduatçılardan en iyi oran alan var mı diye okumaya çalışıyorum. Tam 20 dakika dır egolarını yazanların eziyetine katlanıyorum...

Buyrun kardeşim yazın.. Ülkenin içine ettiniz gibi buraların da içine edin....Kendiniz çalın kendiniz oynayın.
    +1... Onlardan biri de benim.. 5-6 senedir tv izlemiyorum.. Aynı sebepten bıraktım izlemeyi.. Şimdi de burda yorum yapmayı bıraktım.. Acaba bi oran görür müyüm umudu ile hızlıca göz atıyorum sadece.. Yakında bunu da bırakabilirim....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bugun pazar.
    Bosverin dolari fazisi reisi mehteri..
    Guzel bir kahvalti masasi donatin..
    Islenmis et olmasin ama..
    Otlu bir omlet, haslanmis bir yumurta, cesit cesit peynir, zeytin, domates salatalik, maydanoz roka, biber gibi saglikli seceneklerle.
    Belki istah acmak icin biraz aci biber salcasi, bir kac kornison tursu..
    Bir de eksi mayali organik tam bugday ekmegi IHE'den, bir kac parca simit..
    Guzel bir cay veya sutlu bir nescafe..
    Ooooff keyfe bak.
    Sakin ola ki gunluk gazete filan almayin bugun veya kahvalti sirasinda televizyon acmayin.. Butun keyfiniz kacar benden soylemesi.
    Oran paylasmaya yarin sabah devam ederiz.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Dudunun keyfi yerinde 😄

Eskiden chukye anlatır dururdu burda.pazarlik teknikleri ni .Bizde not alırdık.☺️

USD faiz de %2 ile diyelim 10 birim usd elde ediyorsunuz, %3 ile ve %4 ile bunun sirasi ile %66 ve %100unu elde edebileceginizi biliyor musunuz. Bu yuzden USD lari yuksek faiz veren bankalara tasimamiz gerekiyor.

Mevduat tasirken bahane ne olabilir diye sorup cevap alamadim, ancak sunu ifade edecegim eskilerden aklimdan kalan, MT ye denilecek en guzel soru su; bu ara degeri karsilar isen ben burda tutarim parami.....
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    USD faiz de %2 ile diyelim 10 birim usd elde ediyorsunuz, %3 ile ve %4 ile bunun sirasi ile %66 ve %100unu elde edebileceginizi biliyor musunuz. Bu yuzden USD lari yuksek faiz veren bankalara tasimamiz gerekiyor.

Mevduat tasirken bahane ne olabilir diye sorup cevap alamadim, ancak sunu ifade edecegim eskilerden aklimdan kalan, MT ye denilecek en guzel soru su; bu ara degeri karsilar isen ben burda tutarim parami.....
    Neden bahane bulmak gerekiyor ki senin paran değil mi düşük oran veriyorsunuz der parayı çekerseniz
    Ama bilmediğim bir şey var galiba ?
    Not öğrenmek için soruyorum

Sayfa 296/1024 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •