Sayfa 297/1005 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şaka demiyon 2 sene önce 100 tavukluk küçük bi çitlik kurdum zalım tavuklar her gün yımırtlamadı hele bazıları heç yımırtlamadı, beleşe yiyip yiyip zıctılar baktım zarar edecem sattım gitti
    Sen yine iyi kurtulmuşsun Bozkurt.
    Bir hevesle 30 civciv aldık konu komşuda 3-4 tavuk verdi.
    Civcivler tam kesimlik olmuşdu.Kümesin kapısını birgün açık bırakmışız .Ertesi gün tüm piliçler ve 3 tavuk sizlere ömür.Bir tanesi kurtulmuş idi.
    Civardaki,tilki,sansar,gelincik vs.. popülasyonunun artmasına kısaca yaban hayatına bir nebze olsun katkımız olduysa ne mutlu.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İsrail Dışişleri Bakanlığından “Türkiye” açıklaması:

[emoji828]️Türkiye, 2016, 2018 ve 2019'daki askeri operasyonlarla başlayan ve bugüne kadar devam eden bir süreçle Suriye topraklarına sistematik olarak tecavüz etti.

[emoji828]️Türkiye, Suriye Ulusal Ordusu gibi silahlı grupların kendi kontrolü altında faaliyet gösterdiği vekalet bölgeleri kurdu.

[emoji828]️Şu anda Suriye topraklarının yaklaşık %15'i Türkiye destekli güçlerin kontrolü altında. Bu alanlarda Türk para birimi kullanılıyor ve Türk banka şubeleri ve posta hizmetleri faaliyet gösteriyor.

[emoji828]️Türk Silahlı Kuvvetleri ayrıca Suriye'nin kuzeydoğusundaki özerk bölgedeki tesisleri uçak ve İHA'larla bombalıyor.

[emoji828]️Türkiye, Suriye'de Kürtlere karşı faaliyet gösteren cihatçı güçleri destekliyor.

[emoji828]️Suriye'de işgalden bahsedebilecek son ülke, Suriye topraklarının %15'inin kendi himayesinde faaliyet gösteren vekillerin kontrolünde olduğu Türkiye'dir.

[emoji828]️Türkiye'nin Suriye'deki Kürtlere yönelik saldırganlığının ve şiddetinin devam etmesinin hiçbir gerekçesi yoktur!

https://x.com/IsraelMFA/status/18690...POB2MiOKg&s=19
    Bu itrail ile Türkiye çatışacak.... Kaçınılmaz....çok büyük öfke patlamaları var....

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tavuk bile bozkurttan daha hızlı parayı katlıyor abi. hemide dötüynen.

tavuk sektörünemi girsek acaba .
    Yahu sen ne işsin... yediğini hak etmeyen korkak...hala burada yazsbiliyorsun ya...ama yüz kösele ayakkabı gibi olunca...

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Civcivler tam kesimlik olmuşdu.Kümesin kapısını birgün açık bırakmışız .Ertesi gün tüm piliçler ve 3 tavuk sizlere ömür.Bir tanesi kurtulmuş idi.
    Civardaki,tilki,sansar,gelincik vs.. popülasyonunun artmasına kısaca yaban hayatına bir nebze olsun katkımız olduysa ne mutlu.
    Sansar çok fena, telef etmiştir yavrucakları
    Geçmiş olsun pisyedili abi

Bu sene bahçeye cennet hurması (bazı yerlerdr trabzon kurmasıda deniliyo) diktim. 1 ağaçtan ort. 300 kilo meyva çıkıyor dediler 20 ağaçtan 6 ton mahsül demek, kilosunu 50 taleden versek çarp 6binle 300bin gayme böl 12 aya çıktı bizim asgari ücret mayışı
    Ek gelir şart abi
    Tek maaşla geçinemiyoruz.
    Hamdım Piştim Yandım

5. Eskiden borsadan ücbeş guruş harclığımızı çıkartıyoduk artık buraları da kurudu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    abi senin hiç yolunda giden işin olmaz mı yaa

https://www.facebook.com/reel/923185983016090

bi kurşun falanmı döktürsen...

yada bu bozkurt dayuyla falan fazla arkadaşlık etme...

bunnar adamın ocağına incir ağacı diker (trabzon hurmasından başladı )

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eskiden borsadan ücbeş guruş harclığımızı çıkartıyoduk artık buraları da kurudu
    Yeni fiyat adımları bana göre çok iyi oldu... cok güzel para kazanmaya bazladım.... tâbi gümüş ons da işlem yapıyorum.... sıkılmamak için....

8. Ya bayrak ya fincan-kulp ya da tobo. Başka çare yok …

Sayfa 297/1005 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •