Sayfa 297/347 İlkİlk ... 197247287295296297298299307 ... SonSon
Arama sonucu : 2770 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    endeks üstü becerisini bilemem ama, sadece kırmızı barlar ile hareket eden CRLN aşağı çapraz attığı ve bar üzerine çıktığı zaman otobana çıkabilir.. yada bu hızla direkt olarak CRLN e gitmesi söz konusu.. günlükler, buna olumlu baksa bile haftalıklar ilk olasılığın daha yüksek olabileceği kanısında..

geçenlerde Caroline Haftalık göndermiştim... bu ise günlüğü.. sol tarafta karmaşık bir şekilde durduğu içi sağ tarafa basit bir görüntü olsun diye 2 tane gönderdim..bu 2 indikatör üstü güzel altı üzer diyor.. sol taraftaki lacivert ve kırmızı, sıkıysa gel beni geç te görelim diyor..
    ben de haftalıklara bakıp an itibarı ile malsız çulsuz onları izliyorum.. yarın ola hayır ola..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

not: petimin haftalıkları her ne kadar olumlu gözükmese de, xu100 yukarı yönü daha ağır basan bir şekilde duruyor... kahvenin az da olsa yukarı yönlü olması, roza ve turkuazın sıfır seviyesine yakın olması nedeni ile oldukça olumlu bir görüntüye dönüşebilecek yönde..

kırmızı ve kahve yine küçük bir balon yaptıktan sonra kahve tekrar yukarı yönelirse, yükseliş daha sert bir şekilde gerçekleşebilir..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Esozcan abi yine kandırmaca değilse eğer, haftalık Bulut'un içine seve seve girecekse ki bu iş zorlayarak olmadıysa, 3 çocuktan 4 ncüsünün adını roza koyarlarsa yarın koymazlar mı? Son 5 güzel görünümlü mumun hatırına! Bak ne diyorum kandırmaca değilse. Parantez açayım yine de. Ytd
    Kandırmaca değilse son 5 mumun hakkını verecek gibi. Tabi gap hiç sevilmeyen bir durum, napalım gülü seviyorsam, dikenine katlanıcam. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bist100 eski zirvesine çok yaklaştı, bizimki de endekis yükseliyo ayıp olmasın deye 18.31 direncini kırdı.
    Bir gözümüz endekiste, malüm endekis düşerken en önden koşuyoruz
    Neyise
    Lafı çok evelemeyip gevelemeden alçak sürünerek 19 direncine gidersek ne ala yoksa mualla
    Hamdım Piştim Yandım

5. Haaa Bist100 yeni rekorunu 11605 kırarsa bizimkide 20 üstüne atar, sonuçta endekis altı performansla ilerliyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Kandırmaca değilse son 5 mumun hakkını verecek gibi. Tabi gap hiç sevilmeyen bir durum, napalım gülü seviyorsam, dikenine katlanıcam. Ytd
    Bunda erken konuşmaya gelmesede, o gap umalimda topuk dikeni olsun. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

7. Endekis altı performansla ilerliyoruz diyince taktacinin zoruna giti heral,
    Tam tombul parmaklık 1 gün, gap topuk dikeni içinse
    Yabuştur tavana madem
    Hamdım Piştim Yandım

8. Karanlığa gömülür gibi yaptılar. Kapanışta. 18 göstertiler. Ytd

Sayfa 297/347 İlkİlk ... 197247287295296297298299307 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •