Sayfa 298/639 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Rakam vererek aciklar mısınız? Daha net anlaşılır. Lehinize mı aleyhinize mı oldu?
    Şöyle söyleyeyim 29.06.2016 da faruk sürenden ural aküzüm e geçti şirket resmiyette faruk artık yoktu şirket aynı gün yk toplayip öncelikle yönetim değişikliği olduğundan ötürü çağrı gerekliliği doğduğundan çağrı muafiyeti istedi malum araya 15 temmuz girdi spk 3 4 ay toplanamadı felan aldiklari sermaye azaltim eşanli tahsisli artırım kararı için bir türlü başvuru olamadi bizde 34 38 bandi arası geziyorduk geçmiş yıl zararlarinin bi kısmını azaltim yoluyla halledecektik neyse spk yönetim değişikliği için çağrı muafiyeti verdi kasim ayında bizim şirkette tam başvuru yapacak spk dediki senin kararin 2015 bilancosundaki rakamlar 2016 bitti ona göre duzenleyip başvur derken mart 10 da bilanco geldi 31 martta 2016 bilancosuna göre düzenleyerek azaltim için evraklari hazırladılar birde 62 kuruştan çağrı fiyati açıkladılar çağrının 62 kuruş olmasının sebebi 29.haziranda karar alındığı için o tarihten geriye 6 aylık sayıldı aslında bu işler lehte gelismelerdir ozsermaye duzeltir birde sirket 62 den alırım da demis sadece spk onayı bekleniyor su anda buraya kadar süper fakat gelin gorunki tahtalardaki spekler patronlar çakal bakın şimdi transtürk 46 47 bandında spk onayı geldiği an seve seve 62 olacak kağıdı guven olmadığından ky tercih etmeyince adam istediği gibi at koşturuyor sizin kâğıtta da böyle şerefli tipler mevcut ne kadar olumlu da olsanız kağıda yeni yatırımcı değil eskilerin lot artırması oluyor genelde eee oda bir yere gelince tikanio serefli spekte oynamaya baslio sonra bu kararlar devamliligi olduğu takdirde bence olumlu kararlardir ama tahtacinin insafına kalıyorsunuz bir şekilde haber akışı devamlılığı bu gibi durumlarda şarttır.

2.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Hala 0.37 ye satan akil niye satarsin be 10 kusur bin adet yazık yaaaa... Bugün itibariyle artik tek bir lot bile almayacagim.... 30 kuruşa satın... Olmadı 25 kuruşa satın... Bizim KY çıksın diye değil düşsün diye uğraşıyor hergun 1 kuruş aşağı almak hesabıyla
    ben de almıyorum artık..
    patronun sahip çıkmadığı rezil ettiği şirkete çoluğumun çocuğumun rızkından keserek verdiğim destek yeter artık...
    batacaksa da batsın bu saatten sonra ...
    lanet olsun bunlara....

3. Eğer sizin hisse karar alırsa 34 35 civarı bi çağrı çıkıyor muafiyet istemezlerse bu civardan çağrı yapabilirler

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Azaltim artırım işlemleri spk ya göre önemli nitelikteki işlemlerden sayılır ve buna göre çağrı zorunluluğu doğar ama sonuca spk karar verir hakkınizda hayırlısı olsun

5.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Eğer sizin hisse karar alırsa 34 35 civarı bi çağrı çıkıyor muafiyet istemezlerse bu civardan çağrı yapabilirler

Bu fiyata bir Allah'ın kulu satmaz... tutup hisseyi 20 kuruşa çekerler ancak o zaman satan olursa olur. Ki bizde tahminen böyle bir süreç yaşanmayacak diye düşünüyorum...

6. Soru : genel kurul çağrısı ticaret sicilinde yayınlanmış olmasına rağmen KAP a niçin bildirmiyorsunuz ?

……..................…..........…………...………......... .........

Cevap : genel kurulun yapılacağı tarihten itibaren 21 gün önce ilan edilmektedir. Gazete ilan tarihinin 5 mayis olması nedeniyle 21 gün önce ilan edilmemiş oluyor. Bu nedenle ilan işlemi yenilenecek, akabinde KAP ta gerekli açıklama yapılacaktır.
    Bilgilerinize sunarız .
    Saygılarımızla...

7. o zaman transturk daha avantajlı..bu sonuç çıkıyor...35-36 bıle alsak zarar..

8.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    o zaman transturk daha avantajlı..bu sonuç çıkıyor...35-36 bıle alsak zarar..
    Aman hocam öyle bi cümle kurmadım bizimki serefsizin önde gideni kimseye vesile olmam sadece azaltimla alakalı bizimkinde bir tecrübemiz var onu aktarmaya çalıştım

Sayfa 298/639 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •