Şöyle söyleyeyim 29.06.2016 da faruk sürenden ural aküzüm e geçti şirket resmiyette faruk artık yoktu şirket aynı gün yk toplayip öncelikle yönetim değişikliği olduğundan ötürü çağrı gerekliliği doğduğundan çağrı muafiyeti istedi malum araya 15 temmuz girdi spk 3 4 ay toplanamadı felan aldiklari sermaye azaltim eşanli tahsisli artırım kararı için bir türlü başvuru olamadi bizde 34 38 bandi arası geziyorduk geçmiş yıl zararlarinin bi kısmını azaltim yoluyla halledecektik neyse spk yönetim değişikliği için çağrı muafiyeti verdi kasim ayında bizim şirkette tam başvuru yapacak spk dediki senin kararin 2015 bilancosundaki rakamlar 2016 bitti ona göre duzenleyip başvur derken mart 10 da bilanco geldi 31 martta 2016 bilancosuna göre düzenleyerek azaltim için evraklari hazırladılar birde 62 kuruştan çağrı fiyati açıkladılar çağrının 62 kuruş olmasının sebebi 29.haziranda karar alındığı için o tarihten geriye 6 aylık sayıldı aslında bu işler lehte gelismelerdir ozsermaye duzeltir birde sirket 62 den alırım da demis sadece spk onayı bekleniyor su anda buraya kadar süper fakat gelin gorunki tahtalardaki spekler patronlar çakal bakın şimdi transtürk 46 47 bandında spk onayı geldiği an seve seve 62 olacak kağıdı guven olmadığından ky tercih etmeyince adam istediği gibi at koşturuyor sizin kâğıtta da böyle şerefli tipler mevcut ne kadar olumlu da olsanız kağıda yeni yatırımcı değil eskilerin lot artırması oluyor genelde eee oda bir yere gelince tikanio serefli spekte oynamaya baslio sonra bu kararlar devamliligi olduğu takdirde bence olumlu kararlardir ama tahtacinin insafına kalıyorsunuz bir şekilde haber akışı devamlılığı bu gibi durumlarda şarttır.
Yer İmleri