Sayfa 298/499 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Gittim paraya kıydım,egeeni sevdiğim bir hocaya okuttum,dahada korkmayacağız inşeallah.

https://youtube.com/shorts/F0_D-w0e0...133524jR8DISV4

2. Düzgün bir hoca bulamadın mı babatolien bey. Bunun okuduğundan ne hayır gelir.

3.  Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Düzgün bir hoca bulamadın mı babatolien bey. Bunun okuduğundan ne hayır gelir.
    Daha ne olsun hocam,bundan iyisini nereden bulacaz.ne güzel işte çuf çuflar gideriz.

4. Sen egeende değildin. Alım mı yaptın 😂

5.  Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Sen egeende değildin. Alım mı yaptın 😂
    Tabikide hayır,allah göstermesin.
    Ama egeende olan kardeşlerim mutlu olur,en nihayetindede kardeşlerimin mutluluğu benide onlarla beraber mutlu eder.
    O bağlamda çoğul (biz) yazdım.

6. Yeni fabrikanın teslim alınması beklediğimiz haber fakat sanki hiç etkisi olmayacakmış gibi.

7. Borsada tecrübeli hocalarıma bir sorum olacaktı.
    Bu temettü verme olayında neden 6 ay 1 yıl hisseyi tutma şartı getirilmiyor. Böyle bir uygulama gelse temettü veren şirketlerin yatırımcısı daha kalite ve uzun vadeli olmaz mı. Ayrıca fiyat dalgalanmaları da en aza iner.

8.  Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Borsada tecrübeli hocalarıma bir sorum olacaktı.
    Bu temettü verme olayında neden 6 ay 1 yıl hisseyi tutma şartı getirilmiyor. Böyle bir uygulama gelse temettü veren şirketlerin yatırımcısı daha kalite ve uzun vadeli olmaz mı. Ayrıca fiyat dalgalanmaları da en aza iner.
    Bence hiçbir tecrübeli hocaların bu soruna cevap vermez,veremez.!
    Zira sistem bozuk,at izi it izine karışmış,hırsızlık arsızlık ayyuka çıkmış ülkede,hiçbir kimseye kuruma güvenilmiyor (enazından ben güvenmiyorum).balık baştan kokmuş hocam,artık hayr beklemek hayâlden öteye geçmez,işimiz allaha kalmış.
    Gerçi allahta biz size sizin gibi yöneticiler tayin ederiz diy,yani insanlar kendini düzeltmedikçe düzen değişmez vesselam.

Sayfa 298/499 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •