Sayfa 299/928 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ne tartışsak boş genel giderler ve yönetim giderlerinden kar buhar ediliyor yoksa şu durumda şirket güzel kar açıklıyor sorun yönetim giderlerinde oraya odaklanmak gerek

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen bir siyasi partinin çiftliği resmen.yoksa kasadaki 420 milyonu hedge yapsan faize yada dolara yada altına neye yatırırsan yatır 33 milyon karı zaten sadece oradan kazanırdın.ama yönetimde beceri namına hiçbirşey yok.

2.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Valla benim onada inancım kalmadı.400 dolar üre fiyatıyla 250 milyon kar geliyorsa 250 dolar üre fiyatıyla 1 milyon kar mı gelir?akla mantığa herseye aykırı.irandan gelene Kadar para buhar oluyor.

ortak gider kalemleri tahmin edemiyoruz...sıkıntı yatırımlar yapılıyor vs.sonuç belirsiz bir bilanço çıkıyor...

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak gider kalemleri tahmin edemiyoruz...sıkıntı yatırımlar yapılıyor vs.sonuç belirsiz bir bilanço çıkıyor...
    Ortak yatırım kararı kazanılan paradan yapılır.denirki temettü dağıtmayacağım şu yatırımı yapacağım.burada bariz bir yönetim gideri var.yeni gelen müdür adam her gün bir yerde bir toplantı bir açılışta twitterda goruyoruz.bu giderler nereden karşılanıyor.cebinden olmadığı çok açık.

4.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Ortak yatırım kararı kazanılan paradan yapılır.denirki temettü dağıtmayacağım şu yatırımı yapacağım.burada bariz bir yönetim gideri var.yeni gelen müdür adam her gün bir yerde bir toplantı bir açılışta twitterda goruyoruz.bu giderler nereden karşılanıyor.cebinden olmadığı çok açık.

ortak onlardan birşey çıkmaz büyük giderler var 280 milyon pazarlama gideri 170 milyon yönetim gideri açıklamak zor...

5. özel sektörde giderlerin hesabını iliğine kadar sorarlar ama bu devlet şirketi saldım çayıra mevlam kayıra...

ufak zararlarla peeyder pey çıkacağım herhalde...

7. endeksin çok gerisinde kaldı bakalım ne zaman farkedilecek....bol şans..

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    endeksin çok gerisinde kaldı bakalım ne zaman farkedilecek....bol şans..
    farkedilecek....bol şans. Ortak bu iki kelimeye kaldı işimiz. Komedi filmi gibi gerçekten.

Sayfa 299/928 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •