yine avladılar. sıkıntı paranın ky y değil şirketin kasasına aktarılacak olması. dahası arsanın yarısını satabilmişler. ytd
yine avladılar. sıkıntı paranın ky y değil şirketin kasasına aktarılacak olması. dahası arsanın yarısını satabilmişler. ytd
Bu satış 3 aylık bilançoya yansıyacak mı duyar gibiyim amca yansısa ne olur diye küfür ediyorsundur . Ama bir umut işte.
Vay vay k8mse birşey yazmiyor olacak olanı bekliyor sanirim olacak olanda belli yaa
[QUOTE=ahmet504;2100348]Vay vay k8mse birşey yazmiyor olacak olanı bekliyor sanirim olacak olanda belli yaayaz
yazalım bakalım herkeşin malumu olanını arsa satışı bu kadar fiyatlandı olan bu şimdi kaldıgımız yerden devam ediyoruz arkadaşlar ha bu arada küçüklerden aşagıdan alıp da bu gün en tepeden sata bilen ortaklarımı tebrik ediyorum ben her zaman ki gibi gene geç kaldım biraz postaladım ama gene aramıza katılan bütün yeni arkadaşlara hoş geldiniz diyoruz biraz misafirimiz olacaksınız hepsi buy.d
Küfüre devam Biran küfürü durdurmuştum ama şimdi daha katmerlilerini sayın(!)mirasyediler için döktürü
yorum ve rahatlıyorum kendimce
Haydi yavrum, ayrıl da gel!
Akşama tavan, yarın sabah tavan.
Yer İmleri