inşALLAH iş yatırım akrep dostumu hırpalamaz...iş yatırım günlerdir baskıdan vazgeçmedi...
inşALLAH iş yatırım akrep dostumu hırpalamaz...iş yatırım günlerdir baskıdan vazgeçmedi...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
.......................................Yab.para poz. Net yab.para.........Olası etkısi
.................................................. .............pozisyonu.
KLMSN Klimasan Klima TRY -74.960.612 -160.238.518 ......-8.169.724
Gedik yat.şirketin yılsonu bilançosunda 8.169.724.tl.kur zararı açıklayabileceğini hesaplamış./Borsa gundem.den.--ytd
Yok be dostum seve seve alacak kredili para değil kendi paramız akarı yok kokarı yok durdo 20 diyordum 3 lerdeyken millet dalga geçirdu bugün 2 gğn önce topclerinde yazdığım gusgr trcas dmsas bile ii kazandırdı celha bşrde sade onların karı bile ile şuan aldığım lotların yarısından fazlasını alıyorum anlık düşüp kalkar ama eninde sonunda bize kazandırır kekom valla sende geldin yaa daha çok alırım yakında
ytd deli saçmasıdır
https://i.hizliresim.com/qA7Pnq.png
İşyatırımdaki arkadaşın malını kırıyorlar..
Emeğinize sağlık.yanliz grafik cahili olarak ne anlama geldiğini açıklarsanız sevinirim.
Bence kondor bütün mali çıkmaya niyetli
Yatayda sakin sakin bu şekilde versin gitsin aferin kondora tahtaya sahip çıkan olacaktır elbet
Mal alıp destek olan herkese teşekkürler![]()
Yer İmleri