Sayfa 299/864 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 6911 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. inşALLAH iş yatırım akrep dostumu hırpalamaz...iş yatırım günlerdir baskıdan vazgeçmedi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

grafiğe klasik göstergeleri ekledim.bir bakışta hissenin yönünü görelim.

not: stochastic oscilator 5/3, ccı, rsi 14,macd 9 günlük alınmıştır.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
    .......................................Yab.para poz. Net yab.para.........Olası etkısi
    .................................................. .............pozisyonu.
    KLMSN Klimasan Klima TRY -74.960.612 -160.238.518 ......-8.169.724

Gedik yat.şirketin yılsonu bilançosunda 8.169.724.tl.kur zararı açıklayabileceğini hesaplamış./Borsa gundem.den.--ytd

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bende usul usul istiyorum ama akrep gelmişse klimasan pek de yerinde duramaz...
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    inşALLAH iş yatırım akrep dostumu hırpalamaz...iş yatırım günlerdir baskıdan vazgeçmedi...
    Yok be dostum seve seve alacak kredili para değil kendi paramız akarı yok kokarı yok durdo 20 diyordum 3 lerdeyken millet dalga geçirdu bugün 2 gğn önce topclerinde yazdığım gusgr trcas dmsas bile ii kazandırdı celha bşrde sade onların karı bile ile şuan aldığım lotların yarısından fazlasını alıyorum anlık düşüp kalkar ama eninde sonunda bize kazandırır kekom valla sende geldin yaa daha çok alırım yakında
    ytd deli saçmasıdır

5. https://i.hizliresim.com/qA7Pnq.png
    İşyatırımdaki arkadaşın malını kırıyorlar..

6. Emeğinize sağlık.yanliz grafik cahili olarak ne anlama geldiğini açıklarsanız sevinirim.

7.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Emeğinize sağlık.yanliz grafik cahili olarak ne anlama geldiğini açıklarsanız sevinirim.
    İşyatırım bir çok yatırımcının kullandığı kurum zaten hisselerin çoğunda başı çeker..buradan 20 gündür sürekli satan tek bir kişi olma ihtimali hayli yüksek ancak elinin zayıfladığını düşünüyorum,malını başkaları kemirdi..

Bence kondor bütün mali çıkmaya niyetli
    Yatayda sakin sakin bu şekilde versin gitsin aferin kondora tahtaya sahip çıkan olacaktır elbet
    Mal alıp destek olan herkese teşekkürler

Sayfa 299/864 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •