bir an önce vatandaşa operasyon oyununu geri çekmeleri lazım..yosam yabancı da furacak yerli de..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
2008 den tek farkımız nedir;
cevap: doların agrasif yükselme zamanının baskıyla gizlenmesi..
bu bir döngü..değiştiremezsin..yani sen doları baskılarsan tüm döngüyü değiştiremezsin..değişkenlerden 1 tanesini baskılarsın sadece
2008 deki harekete bakarsanız anlarsınız..ne zaman ne olmuş..
.
.
Suriye'de pkk şam ile anlaşmaya varmış.
https://www.karar.com/dunya-haberler...ntegre-1940772
Borsamıza muhtemel tesirleri neler olabilir?
![]()
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
efendim ben doları baskılarım..borsayı da patronlarla ayakta tutarım..2008 akıbetinden kurtulurum..
eee global satışı ne yapacan bu sefer..yani %20 küsürde olan yabancı %15-20 lere düştüğünde bile bu akıbetten kurtulabilir misin..
bunu yaşayıp görecez..süre 1.5 yıl![]()
YPG nin arkasındaki ABD onay vermeden buradaki kukla Apo nun açıklaması bir yere kadar 1 haftadır tv de izlediğim haberlerden açıkça bu gözüküyor.Bu olay olduğu zamanda söyledim dışarısı ile anlaşılmadan bir yere kadar gider bu konuşmalar nitekimde öyle ilerliyor.Suriyenin petrolünün çoğuna çökmüş ABD bu ypg ye bekçilik yaptırıyor , İsrail ortadoğuda yayılmacı politikasını yürütmesi için bu kahbeler kullanılacak , pkk Türkiyede hükmü dolduğu için Irak ve suriyede 2-3 isimle devam ediyor .
Suriye olayı son çatışmalar devam ederse aslında farklı yerlere gidiyor o daha sıkıntılı bana göre.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
dolar bazında bakmak yanlış olabilir çünkü dolar bazlı grafiğin döngüsü oluşurken yabancı oranı %60-70 lerdi sanırım..
bu denge koptu ..hani dolar bazlı fiyat ya da seviye geçmişe göre kıyaslanıyor ya..YANLIŞ..ama buna rağmen dolar bazlı zaten satış durumundayız..
yinede ayrıntılı bakarsan 2008 durumunu yakalarsın..kimi dalga sayar kimi gösterge yorumlar kimi farklı açıdan yakalar..
nasılki yabancı %70 lerden %20 lere düştüyse dalga da küçüldü..
Yer İmleri