Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
Arama sonucu : 64 madde; 17 - 24 arası.

Konu: OBASE Obase Bilgisayar

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Borsada satış yöntemiyle talep toplayan OBASE Bilgisayar,

03.08.2022 Tarihinde Ana Pazar'da 10,50 TL fiyatla işlem görmeye başlayacak.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

OBASE de ilk gün 13203 yatırımcı 14.2 mlyn lotla tavanda alış bekliyor, şu ana kadar 18 bin lot tavandan satış yemiş,

OBASE genel takas, tahta yapıcısı Ziraat Yatırım görünüyor, bu yeni halka arza Yatırım ve Emeklilik Fonları ilgi göstermemiş gibi,

4. Muhtemelen biliyorsundur, ama yanlış anlaşılmalar olabilir.

Piyasa yapıcı, bir kişi ya da bir kişi gibi hareket edebilecek yatırımcılardan oluşur. Görece lotu az olsa da, mesela %10, birlikte hareket edebildiği için tahtaya yön verebilir.

Yani önemli olan fazla lot olması değil, birlikte hareket edebilecek lot miktarı. Ziraat ten muhtemelen çok fazla ky başvuru yaptığı için buralarda fazla lot gözüküyor(genelde kamu bankaları en fazla lota sahip oluyor bu yüzden, özellikle eşit dağıtım olmuşsa).

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    OBASE genel takas, tahta yapıcısı Ziraat Yatırım görünüyor, bu yeni halka arza Yatırım ve Emeklilik Fonları ilgi göstermemiş gibi,
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

OBASE de ilk günün en hızlısı Yatırım Finansman, tavandan 27 bin satış yedi, şu ana kadar 2405 yatırımcı %10 kar iyi diyerek 49 tl yı cebe indirdi,

Tavanı ancak açığa satış yaparak ya da tavandaki emirleri silerek bozarlar

Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Tavanı ancak açığa satış yaparak ya da tavandaki emirleri silerek bozarlar
    @mavideniz000 Bist50 hisseleri dışında açığa satış yasal anlamda yapılamıyor tabi siz yasadışı olarak yaptıran kurumlar var demek istiyorsunuz sanırım! aracı kurumun birisi yeni halka arz olan bir hisseye yasa dışı açığa satışa izin verdiği için SPK tarafından ceza yemişti!

Burası muz cumhuriyeti herşey olur 18:15:36 geçe emir verdim bana gelmedi nasip olmayacak bugün yarın da almak içimden gelmiyor

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •