Sayfa 30/247 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 1974 madde; 233 - 240 arası.

Konu: DENCM - Denizli Cam

1. Neyse biraz daha sürünedursun bakalım..

2. Beni hasta etti sizi etmez inşallah...

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 10-15 gündür izlemedeyim gördüğüm kadarıyla sığ bir kağıt. Buralar artık dip noktaları olmalı. Endekse de pek uymuyor. Bakalım neler yapacak izlemeye devam..

4. Sanırım bugünkü kapanış ile artık B grubunda işlem görecek. Anlamakta çok zorluk çekiyorum. Her türlü olumsuz durum yaratıldı. Şirket yönetimi bir değer yaratamıyorsa ne iş yapar? Niyetiniz nedir açıklayın biz de ona göre davranalım. Endeks kaç oldu piyasa değeri nereye geldi. Tamam KY istemiyorsunuz da serbest piyasa koşullarının da kuralları var? Siz beğenmiyorsunuz diye buraları bırakıp gidecek değiliz ya. Biz cepten yiyorsak sen/siz *3 * 5 kadar cepten yiyorsun/yiyorsunuz. Şirketi sıfırlayın da rahat edin. Her gün aynı numara 1-2 kademe önceki günün üzerinde aç ve 1-2 kademe aşağıda kapat. Tamam çok güzel bilgisayar programınız var. İstediğiniz grafiği de çiziyorsunuz. Ama nereye kadar be arkadaş. Kaç ay oldu. Bas aşağıya bas aşağıya. Ekonominin temel mantığına aykırı hareket ediyorsun. Nasıl para kazanmayı düşünüyorsun? Zaten çok komik bir piyasa değerin var. Dilerim Allahtan Katarlılardan biri gelir de alır elindekini görürsün ebenin hörekesini. KY olarak zayıfız ve sesimizi kimseye duyuramıyoruz. Tamam birgün de zengin olmak istemiyoruz. Ama gösterge faize de ezdirme bizi be Spek efendi.

Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Bu camdan bence bi halt olmaz maliyet altında çıksa sallarım yoksa paşabahçenin halka arzını bekleyeceğiz

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Borsanın 2017 yılındaki yükselişine, cam sektöründeki büyüme ve ivmelenmeye bakınca Dencm'in en az 20 lira olması gerekirdi.
    Dencm sanki borsada işlem gören bir marka değil, aylardır tek bir hareketi yok.
    Üstelik fiyatı neden 20 lira değil de halihazırda 11 lira?
    Yönetim kadrosu bu sorunun cevabını biliyor mu?
    Yatırımcıların bilgilendirilmesi gerekmiyor mu?
    Kâr marjının daha düşük olduğu sektörlerdeki şirketlerin yılbaşından bu tarafa ne kadar kıymetlendiği ortada değil mi?
    Hissede değilim ama ben bile bu soruların cevabını merak ediyorum.
    Şu anda borsada A grubu olup 100 endekste işlem gören kağıtlar arasında, bırakın prim görmeyi eksilerde olan ve yatırımcısına bu kadar kötü davranan bir kağıt daha yok bence. Yatırımcılar, aylardır ne kadar çok fırsat kaçırdı ve ne çok zarar etti.
    Bu olumsuzluklara rağmen, umarım herşey gönlünüzce olur ve bunca zaman beklemeye değen bir rakama ulaşır, artık bekletmesin ve olması gereken hedefe tez vakitte varsın inşallah. (Kesinlikle YTD)

7. Bu arada, belirttiğim rakam sembolik ve öylesine yazılmış bir fiyat.
    Bunu yazarken, hissedeki yatırımcının senelerdir aylardır biriken kayıplarını dikkate bile almadım.
    Birileri için maliyet belki de çok daha yukarılara tekabül ediyordur.
    Bu nedenle şu anki durum Dencm'e hiç mi hiç yakışmıyor. Anlatmak istediğim bundan ibaret.
    Hepinize bol şanslar ve kazançlar. (YTD)

8. 11.20 den küçük bir meblağ aldık bakalım.Hayırlısı olsun..

Sayfa 30/247 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •