Sayfa 30/469 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 233 - 240 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by rallici89 Yazıyı Oku
    Peki o kişilerin yüzde 17 lik hisseleri hangi para ile topladığını biliyormusunuz? Bu kadar rahat olmalarının gözden çıkarılmış veyahut gözden çıkarılmak zorunda olan para olmadığını nerden bilebiliriz. Holding e de bişey olmaz demiştik zamanında...

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdığını oku sen anlayabiliyorsan yazdığını birdaha paylaş cevap yazacağım . Adamlar uyuşturucu satmadıya herkesin helal parası YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    işte bu hissenin gerçek yatırımcıları burda tüm hisselerini toplasan 50.000 lot eder
    MKU bey , Rıza bey , Nuri bey , İsmail bey Bu yatırımcıların elinde şirketin % 17 hisseleri var hepside çok rahat bir o kadar da ben rahatım . Plaspak hiçbir zaman Genyh yada genpower jeneratör olamaz Genyh altında 5 tane şirket var gen gayri menkulün arsa ve villa raiç hesaplaması 17.500.000$ Genpower jeneratörüm rayiç arsa ve gayri menkul hesaplaması 20.000.000 $ stoklar 9.000.000 $ geçmiş yıl karlsrı son olarak 115.000.000 TL öyle kolay değil tahta kapatmak evet müjdatı sevmiyoruz yaptığı şeyler hoş değil ancak düzele bilir . Biraz sert rüzgarlar esecek ancak sonu güzel olacak ben burdan tüm ortaklarıma sukinete davet ediyorum sakin olun sabırlı olun mahkemeye az kaldı SPK yaptığı doğru birşey korkmayın . Allah hepinize gönül rahatlığı versin dünden bugünüz daha rahat olsun ortaklarım . YTD iyi geceler
    sn. murat doğan öncelikle güzel temennileriniz için teşekkürler ama ben geçenlerde diğer ortak şirketlerden gen gayrımenkulü ve polisaçı internetten araştırayım dedim fakat şirketlerin ana sayfasına hiç ulaşamadım. sadece sektör haberlerinde iletişim adreslerini gördüm. Açıkçası telefonla arayarak da bilgi almadım. yanlışım varsa düzeltin lütfen. Bir de elinizde genyh lotu kaldı mı merak ettim

Alıntı Originally Posted by nicomedia Yazıyı Oku
    sn. murat doğan öncelikle güzel temennileriniz için teşekkürler ama ben geçenlerde diğer ortak şirketlerden gen gayrımenkulü ve polisaçı internetten araştırayım dedim fakat şirketlerin ana sayfasına hiç ulaşamadım. sadece sektör haberlerinde iletişim adreslerini gördüm. Açıkçası telefonla arayarak da bilgi almadım. yanlışım varsa düzeltin lütfen. Bir de elinizde genyh lotu kaldı mı merak ettim
    olmasa buraya yazarmıyım , var
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 28-04-2017 saat: 00:41.

4.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    olmasa buraya yazarmıyım , var bazıları bende 21 TL hisse olduğunu bilir bazılarında 499,000 gerçek miktar bende gizli ama inan var YTD
    tamamdır miktarı önemli değil olmasına sevindim. bu arada yanlışlıkla polisaç telaffuz ettim. İZPOL METAL MAKİNA NAKLİYE SAN ve PIRIL METAL MAKİNA NAKLİYE SAN olacaktı.
    yatırım tavsiyesi değildir..

5.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Yazdığını oku sen anlayabiliyorsan yazdığını birdaha paylaş cevap yazacağım . Adamlar uyuşturucu satmadıya herkesin helal parası YTD
    Haram para sadece uyuşturucudanmı geliyor. Ayrıca o kadar param olsa son yatırım yapacağım yer burası olur. İyilik meleği değilsem tabiki 😁

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nicomedia Yazıyı Oku
    tamamdır miktarı önemli değil olmasına sevindim. bu arada yanlışlıkla polisaç telaffuz ettim. İZPOL METAL MAKİNA NAKLİYE SAN ve PIRIL METAL MAKİNA NAKLİYE SAN olacaktı.
    yatırım tavsiyesi değildir..
    Bu şirketler İzmirli bir iş adamından alındı Mehmet susuz
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 28-04-2017 saat: 00:39.

Yarın SPK haftalık bülteni yayınlanacak %100 Genyh ile ilgili haber olacağı konusunda ihtimaller yüksek inşallah güzel haberler olur YTD

8. Aktiflerin muhtemel satış fiyatları esas olmak üzere hazırlanacak ara bilançonun (TTK 376 bilançosu) ise, Kurulumuzun
    II-14.1 Tebliği hükümlerine tabi olmaksızın ancak Kurulumuzun II-14.1 Tebliği çerçevesinde hazırlanan periyodik finansal tablolar
    ile aynı tarihli olmak üzere borca batıklık şüphesinin çıkmasını takiben en çok 30 gün içerisinde tanzim edilmesine

Sayfa 30/469 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •