Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
işte bu hissenin gerçek yatırımcıları burda tüm hisselerini toplasan 50.000 lot eder
MKU bey , Rıza bey , Nuri bey , İsmail bey Bu yatırımcıların elinde şirketin % 17 hisseleri var hepside çok rahat bir o kadar da ben rahatım . Plaspak hiçbir zaman Genyh yada genpower jeneratör olamaz Genyh altında 5 tane şirket var gen gayri menkulün arsa ve villa raiç hesaplaması 17.500.000$ Genpower jeneratörüm rayiç arsa ve gayri menkul hesaplaması 20.000.000 $ stoklar 9.000.000 $ geçmiş yıl karlsrı son olarak 115.000.000 TL öyle kolay değil tahta kapatmak evet müjdatı sevmiyoruz yaptığı şeyler hoş değil ancak düzele bilir . Biraz sert rüzgarlar esecek ancak sonu güzel olacak ben burdan tüm ortaklarıma sukinete davet ediyorum sakin olun sabırlı olun mahkemeye az kaldı SPK yaptığı doğru birşey korkmayın . Allah hepinize gönül rahatlığı versin dünden bugünüz daha rahat olsun ortaklarım . YTD iyi geceler
sn. murat doğan öncelikle güzel temennileriniz için teşekkürler ama ben geçenlerde diğer ortak şirketlerden gen gayrımenkulü ve polisaçı internetten araştırayım dedim fakat şirketlerin ana sayfasına hiç ulaşamadım. sadece sektör haberlerinde iletişim adreslerini gördüm. Açıkçası telefonla arayarak da bilgi almadım. yanlışım varsa düzeltin lütfen. Bir de elinizde genyh lotu kaldı mı merak ettim