ne zamandan beri benim bilgilerime deðer verir oldunuz sayýn deepimpect özelinize msj attým
Son düzenleme : Murat DOÐAN; 28-04-2017 saat: 16:06. Sebep: ÝMLA
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
ben bu ülkede adaletin üstünlüðüne inanýyorum. Spk da adalet ne diyorsa ona uymak zorunda ve öylede olacak ... Burada en büyük sorun þu spk genpower jeneratörün faaliyeti ve defter kayýtlarýný genpower jeneratörün iflas erteleme davasýndan önce durumunu biliyormuydu ? Bilmiyorsa tespit etmesi gerekli deðilmiydi . Edemediyse ttk göre edenler hakkýnda iþlem yapmýþmýdýr. Bir þirket nasýl olurda yýl içinde aktif varlýk toplamý 502.000.000 milyon yabancý kaynak toplamýda 356.000.000 milyon geçmiþ yýl karlarý 200.000.000 milyon son durum itibarý ile reeal özkaynagý 147.000.000 milyon olabilir. Genyh ödenmiþ sermayesi 10.000.000 milyon ... Sanki müjdat uslu ttk ve spk kanunlarýný kendi hazýrlamýþ gibi kurumlar ve yatýrýmcýlarla oyun oynamakta... Bu ülkede adalet varsa cumhuriyet savcýlarý gereðini yapmalý neye göre mi spk 3 adet baþvurusu var ona göre özellikle genyh bilançolarýný hazýrlayan yeminli kurumlar ceza almalý ve yapýsal durumlarý men edilmeli... Biz yatýrýmcýlara gelince sükunetimizi koruyalým.. Sabýrlý olun spk hakem görevi görüyor kabul ediyorum. Bilir kiþi raporunu hazýrlayanlar uzatma dakikalarýný oynattýn bakalým ... Bu iþin bir mahkemesi var durun bakalým ayýn 5 inde neler olacak.. Izleyip görelim.. Ytd...
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
en dandik þirketin bile tahtasý kapandýðý zaman niye kapandýðý neden olduðunu yazarlar bunda onu bile yazmadýlar
Haftalýk bülten geldi Genyh ile ilgili hiç bir haber yok yaptýrýmda yok ; Bilançoya kadar kapalý kalacak galiba SPK ttk 376 Md göre hazýrlanan ve mahkemeye sunulacak olan bilançoyu görecek sonra karar verecek , ytd
Yer Ýmleri