ISYAT ın piyasa yapıcılığı kapsamındaki işlemleri ise cinnet geçirtecek türden .
1 lot al 2500 Lot sat iyi iş Keşke piyasayı yapmasa idi .
Hiç bir şeyi doğru yapamıyoruz .
ISYAT ın piyasa yapıcılığı kapsamındaki işlemleri ise cinnet geçirtecek türden .
1 lot al 2500 Lot sat iyi iş Keşke piyasayı yapmasa idi .
Hiç bir şeyi doğru yapamıyoruz .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Katılıyorum Baygeorge.
Birçok yerde yazılıp çizildi.Anayasa hazırlamak bir kültür işidir, ortak çabanın sonucudur.
Bir tarafın hazırlayıp diğer tarafa dayattığı bir yazılı metin bırakın referandumu tamamlanmış bir çalışma bile sayılmaz.
Risklerden de birçok yerde bahsedildi, ben az bahsedilenleri buraya almak isterim.
1. Bugün Mehmet Şimşek de üstü örtülü olarak değinerek " böyle bir şeyin olmayacağını savundu".
Bahsedilen risk, devletin bir parti disiplini içinde, bizzat parti tarafından yönetilmesidir. İktidar partisinin bunu yapacak potansiyeli var, isteği oduğunu da sanıyorum.
Bu durumda bürokrasiye birçok yerde " sen bir kenarda dur" denilmesi güçlü bir olasılıktır.
2. İkinci ve aslında daha büyük risk, tek yetkili kişinin yetkisine dayanarak büyük riskler almasıdır.
Örneğin Suriye'de savaşı derinleştirebilir, hiç gereği yokken AB ilişkilerini referandum konusu yapabilir, Merkez Bankası gibi özerk kurumların çalışmasına müdahale edebilir.
Özellikle dış politika ve ekonomi alanlarında sadece danışmanlarını dinleyerek hareket etmesi çok büyük bir risktir.
3. Yargı bağımsızlığı da sıklıkla dile getiriliyor. Unutmayın Türk adalet sistemi özellikle son yıllarda alınan kararlarla " ağır yaralıdır". Yaraları iyileştirmek yerine yeni müdahaleler peşinde koşmak kaybolan güveni yerine getirmez.
Çok şeyler yazılabilir. Son olarak, uzlaşma kültürü, bahsedildiği gibi çok başlılık değil, siyasetin ve uzlaşma kültürünün bir gereğidir.
Sonuçların yakın çıkması uzlaşma gereği konusunda verilmiş güçlü bir mesaj sayılmalıdır.
Bu fiyatlama her daim toplama sevdasında olan kurumun arayıp ta bulamadığı ortam.
Önce citi sonra global
Faaliyette hikaye bile yok.
Uyutmaya devam.
0,77 mi beklesek.
Sunucu Erkan Yolaç'ın yıllarca oynattığı evet/hayır oyunu vardı, yaşı biraz olanlar hatırlarlar.
Bu oyunda konuklarına evet veya hayır sözcüklerinden birini söyletmeye çalışırdı.
Yanılıp da konuşma içinde bu kelimeleri kullananlar, oyunda yanarlar, yerlerine alkışlarla geri gönderilirlerdi.
Bu defa gene evet/hayır oyunu var. Ne var ki bu bir oyun (!) değil
Piyasada hayır çıkarsa düşüş olacağı yönündeki görüşe katılmıyorum. Sadece İşgsy özelinde konuşursak ben alabildiğimin limitine kadar alırım. Evet çıktığı takdirde de kuvvetli bir hareket olmayacaktır. Yatırım tavsiyesi değildir.
PETKM sayfasına bakıyordum da haber olarak okuduğum aşağıda anlayan varsa bana anlatsın .
*HSBC, PETKİM İÇİN TAVSİYESİNİ 'TUT'TAN 'SAT'A İNDİRDİ, HEDEF FİYATINI 3,75 TL'DEN 4,25 TL'YE YÜKSELTTİ
(14/04/2017 - 10:02:24)
Bu arada PEtkm Fiyatı şu anda 4.7x lerde iken bu haber veriliyor ...
KİMSE KAzanmasın diye herhalde![]()
![]()
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Katı boyatıyoruz, personelin kafa bi dünya demek.😀
Bu kağıt gitmez, gidemez, gitmesi teklif dahi edilemez.
Yer İmleri