Sayfa 30/429 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 233 - 240 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    Haftalık SPK Bülteni de geldi, brüt takas beklentileri de, hayalleri de gerçekleşmedi, açıkcıların... Hadi geçmiş olsun...
    Hocam zaten brut takas gelse bile bir kac sonra geliyo.oyle 3 gunde incelenip sonuclanmaz.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Brüt takas söylentilerine İtibar etmeyin.

3. Açıkcılar uzun zamandır böyle darbe yememişti, Görünen oki dahada yiyecekler..Takas verileri doğru söylüyorsa, 10-12 aracı kurumun VAKFN takas acığı var, Marbaş 250 bin, Yatırımfinans 600 bin, İnfo 130 bin civarı acık pozisyon azalttılar, Bunların alışlarını Metro değil piyasa karşıladı... Yine takas acık pozisyonları doğru söylüyorsa 700-800 bin lot daha açık duruyor, Pazartesi ve Salı günü ÖDÜNÇ PİYASASI nı takip etmek yine heyecanlı olacak... Bir kısım açık pozisyon kapatan olacak birileride yeni yeni açık yapacak. Alanlarla satanların savaşı Vakfn de epeyce devam edecek gibi... Metro nun her alışı, her alış açıklaması birilerini korkutacak, birilerini sevindirecek...
    Metro grubu, VAKFN küçük yatırımcısını çok çook mutlu etti, ediyor...
    Valla şahsen kafamıza kafamıza binlerce lot vuran, olmayan mallarını satan açıkcıları boynu bükük izliyor, gücümüz yetmediği için mağdur oluyorduk... Şimdi sopa yeme sırası onlara döndü...

Ne yalan söliyim... Yüreğimin yağı eriyor...
    Bu onlara ders olsun... Bi daha biz küçüklerin boynuna binmezler, inşallah...

4.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    Açıkcılar uzun zamandır böyle darbe yememişti, Görünen oki dahada yiyecekler..Takas verileri doğru söylüyorsa, 10-12 aracı kurumun VAKFN takas acığı var, Marbaş 250 bin, Yatırımfinans 600 bin, İnfo 130 bin civarı acık pozisyon azalttılar, Bunların alışlarını Metro değil piyasa karşıladı... Yine takas acık pozisyonları doğru söylüyorsa 700-800 bin lot daha açık duruyor, Pazartesi ve Salı günü ÖDÜNÇ PİYASASI nı takip etmek yine heyecanlı olacak... Bir kısım açık pozisyon kapatan olacak birileride yeni yeni açık yapacak. Alanlarla satanların savaşı Vakfn de epeyce devam edecek gibi... Metro nun her alışı, her alış açıklaması birilerini korkutacak, birilerini sevindirecek...
    Metro grubu, VAKFN küçük yatırımcısını çok çook mutlu etti, ediyor...
    Valla şahsen kafamıza kafamıza binlerce lot vuran, olmayan mallarını satan açıkcıları boynu bükük izliyor, gücümüz yetmediği için mağdur oluyorduk... Şimdi sopa yeme sırası onlara döndü...

Ne yalan söliyim... Yüreğimin yağı eriyor...
    Bu onlara ders olsun... Bi daha biz küçüklerin boynuna binmezler, inşallah...
    Vkfyo için fikirleriniz nelerdir .. Teşekkürler

GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

arkadaşlar ben avgyo hisselerimi sattım ben 1-2 gün sonra hesabımın olduğu aracı kurum sattığım hisseleri ödünç piyasasında kullanmak üzere kiralamak istedi kabul ettim ama ben sattim dedim alakam yok dedim size getirisi de olacak dedi anlamadığım sattığım hisseyi nasıl kiralıyor bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim

6. T+2 satış sonrası 2 gün daha hisseler senin hesabında gözükür

7.  Alıntı Originally Posted by drk76 Yazıyı Oku
    T+2 satış sonrası 2 gün daha hisseler senin hesabında gözükür
    Iyi de neden aracı kurum hissesini istesin ki? Satılmış hisseyi tekrar mi alacak geriye?

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by sosyalhizmetci Yazıyı Oku
    Iyi de neden aracı kurum hissesini istesin ki? Satılmış hisseyi tekrar mi alacak geriye?

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aracı kurumun Ödünç olarak vermek istediği hisse, ödünç verilecek gün elindedir.1 günlük ödünç verilmişse, hesabına ertesi gün geri döner. T+1 de veya T+2 de hisse sana geri dönmüş ve sattıktan 2 gün sonra senden çıkmıştır

Sayfa 30/429 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •