Sayfa 30/76 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
Arama sonucu : 603 madde; 233 - 240 arası.

Konu: AVHOL - Avrupa Yatırım Holding

1. Ha bir de verirlerse alırız. vermezlerse ben de iztar a gider paramı ayhan öztürk e kaptırırım :) Kendileri bilir artık

arkadaslar yanlıs anlamayın şu borsada bir sürü kağıt varken neden böyle ne oldugu belli olmayan bi kağıt bu kağıtta ne var menbada ne vardı hıtıtde ne vardı avhol de ne var

3.  Alıntı Originally Posted by neng014 Yazıyı Oku
    Ha bir de verirlerse alırız. vermezlerse ben de iztar a gider paramı ayhan öztürk e kaptırırım :) Kendileri bilir artık
    Alırsın o fiyatlardan.. Dediğin doğru oralar alım için daha uygun aslında teyit almış olursunuz. Yine de karar sizin tabii.. Arkadaş da ne işiniz var diyor bu tahtada 😊 Yarın görürsem sorarım sana. 😊 Manyağız biz ne bileyim. "3.17" yakalandık diyoruz kimse inanmıyor. 😊 Sn "014" ben ton balığını çok severim her daim sofrada bulunur siz de yiyin afiyetle. 😉

4.  Alıntı Originally Posted by TUNAHAN Yazıyı Oku
    Alırsın o fiyatlardan.. Dediğin doğru oralar alım için daha uygun aslında teyit almış olursunuz. Yine de karar sizin tabii.. Arkadaş da ne işiniz var diyor bu tahtada 😊 Yarın görürsem sorarım sana. 😊 Manyağız biz ne bileyim. "3.17" yakalandık diyoruz kimse inanmıyor. 😊 Sn "014" ben ton balığını çok severim her daim sofrada bulunur siz de yiyin afiyetle. 😉
    2,39 en üst limit. yarın 2. seans nerden yakalanırsam artık :) illa 2,39 dan alacam demiyorum tabi ki. manyakmıyım ben? aslında manyağım sanırım. borsada onca kağıt varken böyle ne idüğü belirsiz kağıtlarda zamanımı ve paramı harcıyorum :)
    Aslında onca kağıt varken neden bu dandik avhol ün forumunu okur insanlar onu bile anlamıyorum. içlerinden "ulen acaba???" diye geçmiyordur.eminim :)

5. Selam millet :)
    2,84-3,00 işlemi ile Vertu dan çıktım. Yarın büyük ihtimalle yanınıza geliyorum.
    RSİ den bir sinyal aldım. Yukarda 2,73 te bir GAP boşluğu bırakmış. Eğer ki şartlar istediğim gibi gelişirse o boşluk dolana kadar sizin gemide olacağım :)
    Ben spektir, tahtacıdır vs bilmem. Şirket haberi falan da okumam. Sadece tekniğe bakar kafama yatarsa ya nasip der girerim :) O yüzden kesinlikle YTD yazalım şuraya :)

dGJnX7.jpg

6. Macd tamam dı..
    Rsı de tamam..
    Fibonacci de bugün gelmiş..
    Yarın da boşluğu gören gelirse bu iş tamamdır.. 😊

Eyy ruh sende geldiysen tren kalkıyor. 😀

Arkadaşlar hepiniz hoş geldi.
    YTD...

7. Sn 014 hadi sizi bekliyor. 😊

8.  Alıntı Originally Posted by TUNAHAN Yazıyı Oku
    Sn 014 hadi sizi bekliyor. 😊
    Taam taam geldim. Bindik trene. Hadi hayırlısı bakalım. Cümleten hayırlı yolculuklar :)

Sayfa 30/76 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •