Sayfa 30/748 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 5977 madde; 233 - 240 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. operasyon valkyrie başlasun.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

2. 1,39 daki beşmilyonu sildimi verdimi görebilen varmı

3. 1,39 da 5m lotu alnus iş yatırıma devretti

4. malnus aldığı mallaları ağaya devretti.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

5. Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

6. Malnus 52.500 TL karla dün aldığını bugün devretti.Yarın açılışta belli eder kendini.Ama kısa düşünene burada dikkatli olmalı derim.
    Sonuçta ya seve seve ya da s..e s..e götürecekler ve yukardan takıp alttan alacağım.

7. Ben hic korkmadan 1.46/maliyette tepeden aldim. Ama aldiktan sinra ypatigim ilk is anlik izleme ve alim satim programlarini silmek oldu. Cunku dunku hareketin sonunda ve bugunku 1.46 1.47 zirvesinde anladimki hizli gunler basladi. Mart ayina kadar hedef olarak 2,50 tl dusuncesiyle asil hedefinde 4 tl olacagin emin olarak tekrar aranizdayim bu ara bu satirlari yazaken tam kac kaptti bakmadim.

8.  Alıntı Originally Posted by Yeniayukr Yazıyı Oku
    Ben hic korkmadan 1.46/maliyette tepeden aldim. Ama aldiktan sinra ypatigim ilk is anlik izleme ve alim satim programlarini silmek oldu. Cunku dunku hareketin sonunda ve bugunku 1.46 1.47 zirvesinde anladimki hizli gunler basladi. Mart ayina kadar hedef olarak 2,50 tl dusuncesiyle asil hedefinde 4 tl olacagin emin olarak tekrar aranizdayim bu ara bu satirlari yazaken tam kac kaptti bakmadim.
    hacı abi ağzın bal yesin Anzer anzer ha.

Sayfa 30/748 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •