Teşekkür ederim.Sayın herboydalan. Testim pozitif semptomları gösteriyorum. Her ikisi de diyelim. Çok zor geçiyor. Lütfen herkes çok dikkatli olsun. Originally Posted by herboydalan Geçmiş olsun sn. yavuzdemirci, semptom mu yoksa vaka mısınız?
Çok teşekkür ederim. Originally Posted by Egehan09 SayınYavuzdemirci, Allah sabır ve şifa versin inşallah. Kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.
Çok teşekkür ederim Originally Posted by reis69 Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Dualarımızdasınız
Çok teşekkür ederim Originally Posted by UZMAN1974 Noldu bizim sağlam eurobondcu,dolarcı hisseye -%5 yaptı ,noldu bizim milyonlarca kâra? Yavuz bey geçmiş olsun acil şifalar dilerim. SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by yavuzdemirci Değerli dostlarım; covid-19 PCR testim geçen hafta pozitif çıktı. Önümüzdeki hafta da sağlığım açısından çok önemli. Çok rahatsız verici bir hastalık. Kendinize dikkat edin. Maske - Mesafe - Temizlik Geçmiş olsun. Allah'ım şifa versin.
1 ay borsay ara verin dedik dinleyen olmştur umarım
Forum Rules
Yer İmleri