Sayfa 30/375 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 3000 madde; 233 - 240 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1.  Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    Eğerki mahkeme süreci biterse, devletin önüne 2 seçenek çıkacak
    1. Acil olarak elden çıkarıp, güzel bir fiyata satıp elde edilecek dolarları kullanmak. ( Bu bizim işimize gelir. Çünkü alacak firma firmayı büyütecek, geliştirecek)
    2. Mantıklı düşünen devlet büyükleri derki; maden holdinge devredelim, altın yumurtlayan firma, karıda güzel, tanıdıklarıda sokarız içine, oh bir güzel para da gelir der ve KOZAL ı satmaz. (Bu borsa yatırımcısının hoşuna gitmeyen, muhtemelen yabancıların bu olasılığı tahmin edip deli gibi satmalarına neden olan seçenek. Şahsen devredilirse, o zaman elimde kağıt olursa fiyatı ne olursa olsun bende satar çıkarım kağıttan.
    İlk başta devir olur. zaten bu mecburi. Hisse hazineye geçtiğinde kayyumluk biter, yeni yönetimin (yönetim kurulunun) belirlenmesi gerekir hissedarlarca (Hazine ve yatırımcı ortaklar) Rezervlerle ilgili gelişmeler olmadan kozalı satışa çıkarmaları mantıklı olmaz. Rezervlerle ilgili gelişmeler olmadan sırf fona devredildi diye satacaksanız alıcısı olur merak etmeyin.

2.  Alıntı Originally Posted by ASKATU Yazıyı Oku
    Yabancı ortaklı şirkette çalışan biri olarak bu söylediğinize kesinlikle katılmıyorum ben de tam tersi yabancılara kesinlikle güvenmiyorum.3 ,5 kuruş kazanacağım diye böyle güzide bir şirketin yabancılara satılmasına kesinlikle karşıyım. Evet satılmalı; ancak, bu ülkede işini düzgün yapan adam gibi bir çok şirket varken yabancıya satılmasını istemek çok garip. Eğer siz bir yabancıysanız o zaman anlaşılabilir bu söyleminiz yok değilseniz ???? Herkese hayırlı, bol kazançlı ve sağlıklı günler dilerim.
    Ne yazık ki şu anda bile bir şirket yabancı ortak bulduğunda şirketin değeri ucup gidiyor. Yani piyasa sizin gibi düşünmüyor örnekleri çok. Sizin dediğinize örnek ise ben şahit olmadım varsa bile tek tüktür.

3. Neye kadar gider boyle masallah. Sattım, uçtu gitti. Alan daha çok kazansın.

4. BU kağıt bugün tavan olursa onu A1 capital götürür.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

5. hızla bir cisim yaklaşmakta...bu ne olabilir ?? büyük bir rezerv,mahkeme,bilanço bilinen bir gerçek...kocaoğlan bu piayasanın kralı benim diyor...maşallah.

6.  Alıntı Originally Posted by firtina55 Yazıyı Oku
    hızla bir cisim yaklaşmakta...bu ne olabilir ?? büyük bir rezerv,mahkeme,bilanço bilinen bir gerçek...kocaoğlan bu piayasanın kralı benim diyor...maşallah.
    Hani biz kardeştik(kozaa) biz hala zirve görmedik bizi de götürsünler zirvelere

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

7. Çok şükür trade bitsin trend başlasın esas o zaman kağıt güzel bir yola girer dedik o da oluyor. Yalnız bu seferde güç toplaması daha çok önem kazanıyor. 150 yi sağlam geçerse bence önü iyice açılır. Arada dinlenerek gitse en iyisi o dur derizde spekler başladımi harekete bildiğini okur. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. İPEK ve KOZAA yı daha ne kadar baskılayacaklar çok merak ediyorum. Aralarındaki makas çok açıldı. Hele ki ipek hiç bu kadar geride kalmamıştı.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

Sayfa 30/375 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •