Sayfa 30/1001 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Çin modeli diye yola çıkıp Arjantin pezosu olmak..

https://twitter.com/ali_hakan_kara/s...RYyr8gzsw&s=19
    ya new york sokaklarındaki tüylü şapkalı pezolar gibi olsaydık daha mı iyiydi..?

2.  Alıntı Originally Posted by mavi1610mavi Yazıyı Oku
    Ülkeleri düzlüğe çıkaracak tek yol liberal ekonomiyi benimseyen ve uygulayan bir partinin iktidara gelmesidir. Bunun dışında dil-din-ırk-sosyalizm-ulusalcılık vs zırvalıklarını içinde barındıran yada benimseyen hiçbir partiden bir cacık olmaz. Ne yazakki içinde önceki cümlede saydığım zırvalıklardan herhangi birini barındırmayan bir parti %1 bile oy alamaz. Eskiden ldp vardı liberalizmi savunuordu %0,5 almıştı. Bugün seçime girse onu bile alamaz. Cahil toplumlara demokrasi getirmemek yada çok kontrollü getirmek gerek.
    Liberalizmin kralı Akp bizi bu hale getirdi zaten.

Son zamanlarda milliyetçi gibi takılmalarına bakmayın. Ülkenin dibine asıl dinamitler 2013 öncesinde koyuldu. Babalar gibi satanlar, sınırlardaki mayınları temizleyenler, megri megri diye sınırlarda ötenler, sağlığı özelleştirenler milliyetçiler veya ulusalcılar değil, liberallerdi.

Bu kafanın bizi getirdiği yer ise ortadadır ama tek suçlu da değildir. Sadece sınırlardaki mayınların temizlenmesi ülkeye ne halt olduğu belli olmayan 10milyon kişinin girmesine sebep oldu.

Liberalizm aşırıya kaçmadan uygulansaydı yine bu kadar kötü durumda olmazdık. Misal sağlık bakanı olarak niye özel hastane sahibi biri atanır bilmem. Bu liberalizmin hormonlu, arsızlık derecesine varmış halidir artık.

Aslına bakarsak Türkiye yi düze çıkaracak sihirli bir formül ya da ideoloji de tam olarak yok. Yozlaşmışlık, hırsızlık, kısa yoldan köşeyi dönme, adam kayırmacılık gibi erdemlerden bihaber olduğumuz için ha liberalizm olmuş, ha kapitalizm, ha komunizm. Her şart altında birileri yolunu bulacak.

Bu hafta en yuksek dolar faizini hangi banka verdi?

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bu hafta en yuksek dolar faizini hangi banka verdi?
    Yetmez ama evet bank vermiş.!!!
    Şimdi onlar kafalarını deve kuşu misali kuma gömmüş.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Tepe tepe hayrını görün.!!!
    Tek adam rejiminin mimarları.!!!

Yetmez ama evetçiler.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

7. Bunlara baya iyi oldu ha. Ama esas öbürlerine de çok iyi olacak.

Daha seçimle gelen parlamenter geçecek filan diyorlar.

Ne yaptıklarının hala farkında değil herhalde sığırlar.

Dayu bana ver o gücü ben de yoldan çıkarım böyle bir sistem yok olamaz kimse de bu sistemde başa gelip parlamenter filan geç meeeezzzzzz

Bizim gundi arkadaşların gundi fıkrası vardı.

Iki tane gundi, bir gün bir yazı görüyorlar.

Su dağın tepesine çıkan artık gundi olmayacak.

Bunlara da gundi likten gina gelmiş. Tamam lan diyorlar en tepeye çıkıyorlar. Yalnız en tepede dik bir yer var destekle çıkmak lazım. Biri diğerine sen bana yardım et ben de seni çekeyim diyor. Neyse çıkıyor tepeye.

Arkadaşı diyor ki hadi beni de çek.

Ne çekeceğim lan pis gundi diyor dönüyor arkasını gidiyor.

Bu işler böyle.

En tepeye çıkan aşağıdakini çekmez artık geçmiş olsun.

Hele eko, kk gibi tipler hayatta çekmez. Dedi dersiniz.
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Yetmez ama evetçiler.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Yetmez ama evetçiler.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Hala gizli bir şekilde AKP nin yola devam etmesi gerektiğini açıkça savunamayanlar AKP gibi KK ye giydirerek kripto AKP li olduklarını aslında deşifre ediyorlar...Tek adam rejimine nasıl 1 günde girdiysek aynı şekilde de çıkılacak...

Şunun şurasında 1 yıldan az zaman kaldı...

Adam gibi klasik eko programı uygulasınlar yüzleri Batıya dönük olursa sıcak para da sabit sermayede gelir...Ben de pozisyonumu buna göre ayarlıyorum....

Sayfa 30/1001 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •