Sayfa 30/280 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 2234 madde; 233 - 240 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by kahraman123 Yazıyı Oku
    Hocam citi deki artış oranı kadar piramit te satış var, virman mı oluyor yoksa piramit piyasaya mı satıyor anlayamadım
    yanlış bilgi... hemen düzeltelim. tahta yapıcı patron yani piramit üzerinden işlem yapıyor. ay sonunda aldığı verdiği eşit olmak zorunda. o yüzden tahtaya yön veriyor...içiniz rahat olsun yani. bugün tekrar dikkat edin. philipcapital alıcı. meksa geçen haftaki malları arka planda citybank virman yapıp duruyor.

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu kiyafetler tek kullanımlıktır dostum...kovit döneminde bizim hastanede her personele bol bol dağıttılar...öyle söylediğin gibi tanesi 1000 tl değil...tanesi 5-10 tl gibi cuzi miktarlardır ...kovit döneminde bana da çok verdiler ama kullanırken insan çok terliyor o yüzden de rahatsız olunuyor...o yüzden de bir kaç tane kullandıktan sonra gerisini kullanmadım...şu anda hala iki adet dolabımda kalmış...israf olacağını bilmesem çöpe atacam...ama israfı sevmediğim için atmıyorum...galiba onları arşivin tozlu ortamında çalıştığımda kullanacağım...

ben iş yerinde hem arşiv hem de depomuzun alım ve dağıtım işleri ile uğraşıyorum...üstesinden gelebildiğimiz için bize taşıyabileceğimiz kadar iş yüklemişler... çocuklarımdan biri üniversiteyi kazandı diğerleri de yolda...onlardan olmasaydı çoktan emekli olacaktım...borsadan kazanıyoruz ama borsa gelirlerine güvenmiyorum..borsada her an ters bir harekette sermayenin hepsi bile kayıp olabilir...
    5TL YE MASKE VERMİYOLAR KEKO. EMİNMİSİN 5 TL OLDUĞUNA

3. O eskiden di..maydonuzu bugün 13 tl aldım o da ucuzu..5 tl ne.maskesi.

4.  Alıntı Originally Posted by karacabey60 Yazıyı Oku
    patron tamda söylediğim gibi satıştan gelen paranın ne için kullanılacağını söylemedi. gelecek kapın vizyonuna göre daha sert hareketler bekliyorum. kağıttan son 1 haftadır gözle görülür hacim artışları var. ısrarla CİTBANK lot artırmaya devam ediyor. bazılarının görmediği neyi görüyor (ya da biliyor acaba)
    AVM'NİN HASTANEYE YADA SAĞLIK TURİZMİNE KAZANDIRILMASI HALİNDE BURALAR ŞENLENİR HADİ PATRON GÖSTER VİZYONU..SENİN ARSA DEĞERLEMESİ UZMANI OLDUĞUNU CÜMLE ALEM ÖĞRENDİ ARTIK

5.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Keko usta..acemin yazdıklarına sürekli çaktırmadan tatlı muhalif...ama hisse inadına yukarıya..keko usta sanırım birazcık almış gibi..intiba öyle..😂onun hisseleri zaten yapacağını yapmış..şimdilk tabi..hayırlısı
    hisseniz güzel çıkıyor arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun...son bir iki haftadır benim hisseler de biraz durgun hatta endeksin de etkisi ile düzeltmede...elimde daha önce bulunan toaso ve yeotk i satıp acemşahın hisselerinden birine koymak isterdim ama diğer üçü olan kocaer ,brlsm ve atatp ye dokunmazdım...

acemşahın hisselerinden hiç birini almadım dostlar elimde de yok... ama alsaymışım kar edecekmişim...acemşah kaliteli bir temel analizcidir hisselerini aylarca araştırır öyle almaya karar verir...o yüzden de acemşahın ben 44 ten aldım demesine açıkçası ben inanamıyorum...acemşah gibi borsanın kurtlarından birinin yılbaşında 10 tl olan bir hisseyi 44 tl den alabilecek kadar bönkör olabileceğine ihtimal vermiyorum...imzasının altındaki 2 milyar dolar cümlesi de beni korkutuyor açıkçası...44 tl acaba aldığını açıkladığı tarih mi ?? yoksa gerçekten de aldığı tarih mi ?? ben karar veremedim..

gentaşta satış hedefim 50 tl dir deyip yüzde yüz karı gördükten sonra 7,00-8,00 aralığından satan birinin kayığına açıkçası binmeye ben cesaret edemiyorum...bu borsada sağlam kalan tek bir kulak arkası kalmışken ben bu riske giremem...adım keko ama adım gibi saf değilim...

geçmişte acemşah ustayı bu güven zedeleyen davranışlarından dolayı çok eleştirmiştim...kendisi de bunları hatırlayacaktır.. sonuçta ben onun hisselerini almam ama onu okumayı seviyorum...bakış açısını ,araştırmasını bir çok kişinin ufkunu açan düşüncelerini beğeniyorum..onu da bu yönünden dolayı taktir ediyorum..bu yüzden de her temel analizcinin acemşah ustadan öğreneceği çok şey var diyorum...

almayışımın gerekçelerini söyledim...tabi sonuçta hisse de çıkıyor...başarının olduğu bir şeyi ben alkışlarım...ben almayacam ama onu da okumaya devam edeceğim...gönlüm sizlerle..umarım güzel kazanırsınız..ben sizlere başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Sayın keko her seferinde acemşah beyin tesbitlerine ve yorumlarına muhalefet yapmanıza bir anlam veremedim.Doğrusu şöyle düşünüyorum şirketin geleceğini biraz geç anladınız ve lot alamadığınız için hissenin düşmesini istiyorsunuz ortak olabilmek için .....
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu kiyafetler tek kullanımlıktır dostum...kovit döneminde bizim hastanede her personele bol bol dağıttılar...öyle söylediğin gibi tanesi 1000 tl değil...tanesi 5-10 tl gibi cuzi miktarlardır ...kovit döneminde bana da çok verdiler ama kullanırken insan çok terliyor o yüzden de rahatsız olunuyor...o yüzden de bir kaç tane kullandıktan sonra gerisini kullanmadım...şu anda hala iki adet dolabımda kalmış...israf olacağını bilmesem çöpe atacam...ama israfı sevmediğim için atmıyorum...galiba onları arşivin tozlu ortamında çalıştığımda kullanacağım...

ben iş yerinde hem arşiv hem de depomuzun alım ve dağıtım işleri ile uğraşıyorum...üstesinden gelebildiğimiz için bize taşıyabileceğimiz kadar iş yüklemişler... çocuklarımdan biri üniversiteyi kazandı diğerleri de yolda...onlardan olmasaydı çoktan emekli olacaktım...borsadan kazanıyoruz ama borsa gelirlerine güvenmiyorum..borsada her an ters bir harekette sermayenin hepsi bile kayıp olabilir...

7.  Alıntı Originally Posted by karacabey60 Yazıyı Oku
    5TL YE MASKE VERMİYOLAR KEKO. EMİNMİSİN 5 TL OLDUĞUNA
    benim bahsettiğim hazır giyilebilir tek kullanımlık kiyafettir dostum...maske 5 tl ye fazla fazla var..kovitin ilk dönemlerinde maskeler çok pahalı idi ama ardından neredeyse her tekstil fabrikası üretime geçti..üretimden sonra çok ucuzladı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. Covid büyük bela, Avrupa hükümetlerinin Gayrisafi yurtiçi hasılalarının %3 ünü aşkın derece yaşlı bakımına harcamaya başladılar.
    İngiltere serbest ticaret anlaşması ve Cumhurbaşkanın Amerika ziyaretinde Sağlık Turizmi anlaşmaları gündeme gelebilir.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Sayfa 30/280 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •