Sayfa 30/102 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon
Arama sonucu : 809 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Viop LXVII

Erken uyanan mahkeme kararı çıkarıyor.
    Kimi kararı tanıyor, kimi tanımıyor.
    Tuhaf işler.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    abi bu işlerin merkezi ben değilim.. lakin forumun sağlıklı işlemesi faraftarıyım.

kim ne yazarsa yazssın ben ömrümde kimseyi engellemedim .. okudum geçtim.

dakka başı haber yapıştıranları.. flood edenleri.. sürekli aynı şeyi yazanları.. grafik yollayanlara laf sokmaya çalışanları. forumca şikayet ederseniz yönetim önlem alır.

basın üçgene..
    merkez benim dünde söyledim beni forumdan attırmak için birileri birileriyle mesajlaşıyor bende buraya ortaya yazıcağımı yazdım son ra güneysu müdahil oldu.Gidersekte twitere gelirsiniz muhabbeti orada yaparız sıkıntı yok bizim çocuklar hesabı paylaşır
    dünkü saldırılar bu yüzden
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    bi uyuduk hemen gömmüşsünüz..
    öğlen yetişebilseydim.. shorta ek yapacaktım..

shortcu olarak tek umudum yükselmesi.. düşmesi değil yükselmesi işime gelir. geri almam lazım mallarımı

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Graf üzerinde basitçe anlatalım burada güzelleme geldiğindede uyardık dikkat diye , teknik konulara gelirsek p park yapılmaz yani stoplos uygulayacağınız bölgeler aşağı kesti çıkmadınız , kanalın içinde cam göbeği ortalamanın altında çoklu kapanış olmamış bunun altında kapanışa yelteniyorsa piyasa üzerinize yıkılacak demektir sizide kanal ile katlarlar bu konularla ilgili teknik çok yazdım çizdim , bu yüzden bazı insanlarla kavga ettik tartıştık artık yoruldum .Konumuza dönersek yukarı hareket grafta görüldüğü gibi yükselen tepeler mevcut aşağı kırılımda alçalan tepeler 2-3 gün önce tepki beklediğimiz yerden tepki geldi 240 dk bir dip çalışması mevcut , yalnız piyasa şuanda INSIDER üzerinden hareket ediyor buda önünüzde olsun 2.58 üzeri kapanışlarda yukarı hareketin devamını görebiliriz son daire içindeki bölgenin aşağı doğru haber kaynaklı kırılımında yeni dip ararız buda 2.47-2.48 bölgesi .
    kolay gelsin

2.54 doğru geliyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5. bist 30 en çok düşen hissesi bana göre hisse bile değil...

burda truva atları tarafından reklamı yapılan hisse...

25 milyar dolarmıs sık babam sık...koc holding bile öyle bir yatırım yapamaz günümüzde...

aclıktan nefesi kokup yatırımcının cebine göz dikenlermi yapacak...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    merkez benim dünde söyledim beni forumdan attırmak için birileri birileriyle mesajlaşıyor bende buraya ortaya yazıcağımı yazdım son ra güneysu müdahil oldu.Gidersekte twitere gelirsiniz muhabbeti orada yaparız sıkıntı yok bizim çocuklar hesabı paylaşır
    dünkü saldırılar bu yüzden
    hoca sen ben gitsek.. burası düzelmez.

bunun geçmişte örneklerini bizzat yaşadım.. belli insanlar beni hiç yanıltmadı.

burada sadece yobazlar kalsa.. inan o yobazlar birbirlerini yemeye başlıcak )

mesele neyi temsil ettiğin değil.. karakterin.

o karakter sende olduğu sürece... aynı tipte düşündüğün kesimlede anlaşamayacaksın.

çünkü kinden besleniyorsun.. bunu anlamaktan acizler.

neyse salla gitsin.

son 15 dk bar güzel..12185 üzerine atarsa long için bir tur daha şans verir..flat bekliyorum..pgsus maliyet %1 daha düşürdüm..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. Ekgyo Ne dersiniz 20.40 burdan donmezse 40 faiz net hala var.

Sayfa 30/102 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •