Sayfa 300/330 İlkİlk ... 200250290298299300301302310 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1. Aksa 16 dan beri elimde toaso 30 hatta yazmıştım şişe 9 lirada tavhl 27 de ve 30 ralli başlar dedim tüprs 90 dan alındı. Ben kar realizasyonu yapmıyorum hatta temettüsü ile alıyorum 3 hesabım var bunkar uv ve ortağım mantığı ile bakıyorum trade hisseleri farkli hesapta yapıyorum
    ytd deli saçmasıdır

2. Sarkuysan da yazmıştım 10 altında aldım ek alımlarla 10 küsür maliyetim var 17 çıktığında da satmadım o zman aksa 15 di o da elimde idi 17 çıktığında 700k civarında karım vardı 1 hafta öncede 24 göedüm karım 1.4 oldu yine satmadım bu kağıdın normalde 30 da sonradan aldıklarımı verecektim şi di 1 lot yok ve 3 rakam olmadan tek lot satmam 3 rakam oldupundada sadece anaparamı alırım gerisi kalır bunda tahtacının rahatsız edici hareketleri beni çok yordu iyi akşamlar
    ytd deli saçmasıdır

3. Ortaklar, hevesiniz mi kaçtı, ses soluk çıkaran yok bu aralar. Yılı kapatmaya yaklaştık, son hafta piyasaya paralel hafif olumsuz seyretti sarıkız yine de memnun edici, hareketler sergiledi sayılır. Yılı çok güzel bir bilancoyla kapatacağız muhtemelen, dövizin büyük dalgalanmaları finansallarda nasıl etki yaptı kestirmek zor, lakin gelecekte bu seviyelerde dengelenen kur ihracatçı firmalar için iyi olacaktır. Temelin sağlamlığı konusunda bir şüphe yok, teknikte iyi çalışıyor bir terslik yok gibi yeni bir yükseliş dalgası için ne kadar güç toplayacak izleyeceğiz ben sıfıra yaklaştırdığım pozisyonları yerine koyarak yeni zirveleri görebilmeyi ümit ediyorum. Endeks sert çakınca İlk defa elimdeki hisselerin tamamını satıp yerine alttan geri koydum. Koyamasaydım sarı kız defterini kapatacaktım. Şükür burdayım hala

4. Ortaklar yeni yılınızı kutlarım. Bu yılın en güzel performans gösteren hisselerinden birindeydik, 2022 de güzel geçer inşallah.

5. 2 gündür endeks yüzde 6 yaptı beyfrndi toplam tiyüzde 2.5 yaptı yapmadı bazen satılık 1 1 şeklinde kademelerde lot var bu kadarda dalga geçilmezki
    ytd deli saçmasıdır

6.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    2 gündür endeks yüzde 6 yaptı beyfrndi toplam tiyüzde 2.5 yaptı yapmadı bazen satılık 1 1 şeklinde kademelerde lot var bu kadarda dalga geçilmezki
    Sesini duydu kapatıverdi açığı bir günde ama sonra dedi dur biraz daha kudurtayım şunu ben artık tahtada çok az işlem yapıyorum, normalde geri çekilmelerde malı yüklenirdim bu sefer, diğer hisselerimin sırtına yüklemeyi seçtim. bunda düşüşte mal almayınca al sat yapacak bir akışta olmuyor. elimdeki diğer hisseler güzel al sat yaptırıyor zaten. Sarky de al sat yapmak biraz sıra dışı bir mantıktı, bu hisse al sat hissesi değil al yat hissesidir.

7.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Sesini duydu kapatıverdi açığı bir günde ama sonra dedi dur biraz daha kudurtayım şunu ben artık tahtada çok az işlem yapıyorum, normalde geri çekilmelerde malı yüklenirdim bu sefer, diğer hisselerimin sırtına yüklemeyi seçtim. bunda düşüşte mal almayınca al sat yapacak bir akışta olmuyor. elimdeki diğer hisseler güzel al sat yaptırıyor zaten. Sarky de al sat yapmak biraz sıra dışı bir mantıktı, bu hisse al sat hissesi değil al yat hissesidir.
    Kesinlikle al sat değil bu yüzde hiç kıpırdamıyorum ama diğer tahtalarda bu daha kolay oluyor aracı kurumlarda o kadar hızlı değişiklik oluyorki ne yaptığını takip etmek imkansız oluyır bankof en iyi alıcıdan en iyi satıcıya 2 saatte geçebiliyor lotlar dersen bazen 40 kademeye 1000 lotla düşürüp yükseltebiliyorsun buda hissenin ne kadr toplu olduğuyla ilgili hayırlı kazançlar
    ytd deli saçmasıdır

8. Yeni teknoloji geregince Dunya genelinde elektrikli araclar hızla gündeme geliyor..Bunun firmaya olumlu yansimasi olur mu?

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 300/330 İlkİlk ... 200250290298299300301302310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •