Sayfa 300/359 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1. Esenboğa ve Magen e takılıyor , onlar ne yapıyosa buda onu yapıyor gözüküyor , tahtada lot işlemleri robotik işlemlerle bıu sığ tahtada yağılıyor son 3 ay takasa bakıyosun öyle bir el hisse değişimi hiç yok , Patronun geri aldığı lotlar Teb de idi onları Garantiye virmanlanmıştı , onun harici takaslar komedi gibi ...
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

2.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    hareketleri normal.. görmesi gereken yerleri görmüş hisse şimdilik.. bundan sonrası biraz zamana alacaktır belki..

bol kazançlar..

Tesekkürler sevenhill sayın Sevenhill baslangıç noktası 60 ve ikinci başlangıç noktası 83 Tl olan bir grafik çizssen nasıl bir grafik çıkardı acaba ?
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    hareketleri normal.. görmesi gereken yerleri görmüş hisse şimdilik.. bundan sonrası biraz zamana alacaktır belki..

bol kazançlar..

Sn SevenHill aynen biraz zaman alacaktır 2 ay yada 3 ay belki de 10 gün bekleriz kimse bilemez aynı düşüncedeyim hareketine başlarsa 20 belki de 30 günde 300 üzeri kalıcılık sağlar bence o yüzden hissede bekliyorum diğerleri uzaya gitsin önemli değil.

4.  Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Tesekkürler sevenhill sayın Sevenhill baslangıç noktası 60 ve ikinci başlangıç noktası 83 Tl olan bir grafik çizssen nasıl bir grafik çıkardı acaba ?
    hocam 63 den günlükte (kısada) çizebilirsin ama o da destek çıkıyor.. çok bir şey ifade etmiyor benim için..

5.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Sn SevenHill aynen biraz zaman alacaktır 2 ay yada 3 ay belki de 10 gün bekleriz kimse bilemez aynı düşüncedeyim hareketine başlarsa 20 belki de 30 günde 300 üzeri kalıcılık sağlar bence o yüzden hissede bekliyorum diğerleri uzaya gitsin önemli değil.
    sn. anadolu alp fiboları da bitirmiş zaten günlük haftalık.. bir süre dinlenip yeni oluşum yapmalı.. katılıyorum fikirlerinize..

bol kazançlar..

hocam 63 den günlükte (kısada) çizebilirsin ama o da destek çıkıyor.. çok bir şey ifade etmiyor benim için..
    Sizin düşüncenize göre dükkanı kapatıp gidelim ne dersiniz Sn Seven Hill.

sn. anadolu alp fiboları da bitirmiş zaten günlük haftalık.. bir süre dinlenip yeni oluşum yapmalı.. katılıyorum fikirlerinize..

bol kazançlar..
    Teşekkürler Sn Sevenhill aynı dakika da yazmışız

Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Esenboğa ve Magen e takılıyor , onlar ne yapıyosa buda onu yapıyor gözüküyor , tahtada lot işlemleri robotik işlemlerle bıu sığ tahtada yağılıyor son 3 ay takasa bakıyosun öyle bir el hisse değişimi hiç yok , Patronun geri aldığı lotlar Teb de idi onları Garantiye virmanlanmıştı , onun harici takaslar komedi gibi ...
    Teşekkürler Sn Bay Tomi.

Sayfa 300/359 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •