Sayfa 300/347 İlkİlk ... 200250290298299300301302310 ... SonSon
Arama sonucu : 2770 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Yalnız bugün şimdilik durum farklı, meşhur acikci tacirler alım tarafında supurgecilik yapıyor, onu hiç sevmem eğer mali kendine almıyorsa tabi. Dün bofanın aldığı yüklü malda kimse o da belli degil. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bize bu hengameden kurtulmak için önce 1922 üstü gerek, yanlışım olmasın akabinde haftalık bulut üstü, şimdilik içindeyiz. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Terim terim terletti açın şu klimaları
    Abi burda klima yok, camı açsak olur mu
    Hamdım Piştim Yandım

4. Makas 214 olmuş, onunda ortalamaların üstüne çıkması lazım 32x kusurler ve tabiki olmazsa olmaz platts endeks. Ölme eşeğin gibi durumlar var tabi. Ytd

5. Dün bofa bugün tacirler sinek gibi yapıştı bu rakama.

''rezilliğin biri, bin para'' rezilliğin desteği, paranın direnci yok..

teknik analiz mi???
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7. Teknik önden gider haber arkadan gelir.
    Tahtada gıbraşma var, du bakalın yakında bi haber mi gelicek
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    ''rezilliğin biri, bin para'' rezilliğin desteği, paranın direnci yok..

teknik analiz mi???
    Endeks için mi yoksa Petkim için mı dedin esozcan hc. Teknik anlam açısından. Normalde genel olarak baktığımızda hiç olmayacak hareketler. Ytd

Sayfa 300/347 İlkİlk ... 200250290298299300301302310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •