Sayfa 301/359 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    hocam 63 den günlükte (kısada) çizebilirsin ama o da destek çıkıyor.. çok bir şey ifade etmiyor benim için..
    benim için ifade ettiği degerler patronun bu iki yerden maliyet degeridir....
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

2. https://resmim.net/cdn/2022/11/15/6sfQG.png
    İyi akşamlar.
    156,4 önemli destektir. onun altında 142,8 desteği var. ortalamalardan biraz uzaklaştığı için bir süre yatay olması normal. yukarda 185,5 direnç konumundadır.
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

3.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    İyi akşamlar Umut Bey
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

4.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    https://resmim.net/cdn/2022/11/15/6sfQG.png
    İyi akşamlar.
    156,4 önemli destektir. onun altında 142,8 desteği var. ortalamalardan biraz uzaklaştığı için bir süre yatay olması normal. yukarda 185,5 direnç konumundadır.
    Haklısınız katılıyorum Sayın Umut Bey de o kadar santral yapcaz para lazım o para nerden gelicek ?

5. https://resmim.net/cdn/2022/11/15/6sDkT.png
    Dolar bazlı bakarsak 9,1 direnci geçilemediği için geri gelmiş. altta 8,2 gibi fibo yükselen kanal desteği mevcut. bu da yaklaşık 152 TL civarı oluyor. daha önemlisi EMA8 8,6 dolar civarı olur yarın için. yani 160 altı kapanış yakın takip gerektirir.
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

6.  Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Haklısınız katılıyorum Sayın Umut Bey de o kadar santral yapcaz para lazım o para nerden gelicek ?
    Merhabalar Sayın Bay Tomi. Bu kısım patronu ilgilendirir. bir planı olduğuna eminim.=)

7.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Merhabalar Sayın Bay Tomi. Bu kısım patronu ilgilendirir. bir planı olduğuna eminim.=)
    Tesekkürler bilgilendirme için İyi akşamlar , bol kazançlar diliyorum Naten yatırımcılarına ...

Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Bugün 19.12 saat Magen , Esenboğa, Naten ortak oldukları için Kap haber gönderiyor ( seans içinde gönderirse kağıt cıkar falan onun için seans dışı gönderiyo sessizce kimse duymasın ...) neyse haber de daha önceki Yeka 3 lerden daha önce yazmıştım daha yeni 4 yerin EPDK dan önlisans ların alındığını bildiyor. Ön lisans almak demek bu önlisan s işe başlayabıiırsın hazırlıklarına , ilgili kurumlara yerlere basvuralarını yapabilmenin anahtarı demek , tesis kurulumları için start başla diyor , bunların maliyet ne kadar özkaynak la ne kadar kredi vb gibi konuları acıklaması lazım ...
    Sn Bay Tomi genelde borsada çoğu şirket borsa seansı kapandıktan sonra kap ta bildirim yapar benim eski hisselerimde öyleydi hiç hatırlamıyorum seans açık olduğunda kap bildirimini.Yarın belli olur olumlu yada olumsuz etkisi.

Sayfa 301/359 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •