Yoo bende kucuk sermaye ile gitmesini yegliyorum , Buffet in şirketi gibi olsun , milyar sermayeleri bende sevmiyorum..zaten bigbos un bebeği oldugu için bebek olarak tutmayı seviyor , diger şirketleri 64 Milyon ve 410 Milyon sermayeli ...
Yoo bende kucuk sermaye ile gitmesini yegliyorum , Buffet in şirketi gibi olsun , milyar sermayeleri bende sevmiyorum..zaten bigbos un bebeği oldugu için bebek olarak tutmayı seviyor , diger şirketleri 64 Milyon ve 410 Milyon sermayeli ...
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Cıkıslarda Bank of alım yaptıysa tahta iki gun boyunca satıs yapıcagını bildiği için yatay a baglıyor onun satışlarını dagınık sekilde karsılıyolar sen ben satsak taban yaptırırlar tahta bu rakamlarda satışları karşılaması güzel , bank of satışları bittiği an tahta yukarı için yine bir atak deneyecektir , cıkıslarda Bank of oldumu sıkıntı oluyor fakat işlemide Bank of ve Yapı k redi işlemin % 60 nı al satla bu iki kurum yapmaya devam ediyor , tahtanın birazda ağır cıkması bundan , tahta da hala mala doyamadıkları her noktada almak istedikleri için spekulatif ataklar onun için yapmıyor , yatırım tavsiyesi deildir..
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Düşüşler ve yükselişler olacaktır bugün zayıf fakat normal dinleniyor Naten.
Bugün 19.12 saat Magen , Esenboğa, Naten ortak oldukları için Kap haber gönderiyor ( seans içinde gönderirse kağıt cıkar falan onun için seans dışı gönderiyo sessizce kimse duymasın ...) neyse haber de daha önceki Yeka 3 lerden daha önce yazmıştım daha yeni 4 yerin EPDK dan önlisans ların alındığını bildiyor. Ön lisans almak demek bu önlisan s işe başlayabıiırsın hazırlıklarına , ilgili kurumlara yerlere basvuralarını yapabilmenin anahtarı demek , tesis kurulumları için start başla diyor , bunların maliyet ne kadar özkaynak la ne kadar kredi vb gibi konuları acıklaması lazım ...
Yer İmleri