Sayfa 299/359 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1. Yoo bende kucuk sermaye ile gitmesini yegliyorum , Buffet in şirketi gibi olsun , milyar sermayeleri bende sevmiyorum..zaten bigbos un bebeği oldugu için bebek olarak tutmayı seviyor , diger şirketleri 64 Milyon ve 410 Milyon sermayeli ...
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    hayırlısı olsun NATEN havadan sudan güneşten ordan burdan elektrik toplayıp satıyor, özsermaye ciddi büyümüş,
    rakamlarla NATEN bilançosu,
    Özkaynaklar------------------------->2.486,5
    Ödenmiş Sermaye------------------>33,0
    Net Kâr-----------------------------> 273,7
    Finansal Yatırımlar----------------->612.135.626
    Geçmiş Yıllar Kar/Zararları-------->571.064.309 ederi %1700 bedelsiz potansiyeli için ayrılan fon.
    satış Gelirleri----------------------->633.130.074
    Satışların Maliyeti----------------> (-)380.669.727
    Diğer Faaliyet Gelirleri----------->509.209.798
    Diğer Faaliyet Giderleri----------> (-)182.258.143
    Dönem Sonu Nakit-------------->314.343.929
    Net Borç------------------------->628,7 mnTL

HBK 8 ve FK 11,8 PD/DD 2
    Sn Foton Paylaşımınız geride kalmasın.teşekkürler.

3. Cıkıslarda Bank of alım yaptıysa tahta iki gun boyunca satıs yapıcagını bildiği için yatay a baglıyor onun satışlarını dagınık sekilde karsılıyolar sen ben satsak taban yaptırırlar tahta bu rakamlarda satışları karşılaması güzel , bank of satışları bittiği an tahta yukarı için yine bir atak deneyecektir , cıkıslarda Bank of oldumu sıkıntı oluyor fakat işlemide Bank of ve Yapı k redi işlemin % 60 nı al satla bu iki kurum yapmaya devam ediyor , tahtanın birazda ağır cıkması bundan , tahta da hala mala doyamadıkları her noktada almak istedikleri için spekulatif ataklar onun için yapmıyor , yatırım tavsiyesi deildir..
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

Düşüşler ve yükselişler olacaktır bugün zayıf fakat normal dinleniyor Naten.

5. Bugün 19.12 saat Magen , Esenboğa, Naten ortak oldukları için Kap haber gönderiyor ( seans içinde gönderirse kağıt cıkar falan onun için seans dışı gönderiyo sessizce kimse duymasın ...) neyse haber de daha önceki Yeka 3 lerden daha önce yazmıştım daha yeni 4 yerin EPDK dan önlisans ların alındığını bildiyor. Ön lisans almak demek bu önlisan s işe başlayabıiırsın hazırlıklarına , ilgili kurumlara yerlere basvuralarını yapabilmenin anahtarı demek , tesis kurulumları için start başla diyor , bunların maliyet ne kadar özkaynak la ne kadar kredi vb gibi konuları acıklaması lazım ...

6.  Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Katiliyorum Sayin Faton yalniz bizim buyuk patron seans icinde kimseye para kazandirmaz , ve endex giderken bekler huyu bu fakat geri alim yaptigi tutarlarin kesisme nok tasi 240 TL hedef burasi olucaktir , 160 Tl civarlari biraz durup 180 TL yi kirarsa ana yuce dagda 240 metree de biraz soluklaniriz acele miz yok , yatirim tavsiyesi deildir...
    Buralarda yatay a sarsın dicem ama endeks ve enerjiler giderken , dinlenmesine gerek yok tu diye düşünüyorum , sene sonu geliyor borsa yeni yılın ilk aylarına kadar cıkacaktır , yatırım tavsiyesi deildir...

Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Buralarda yatay a sarsın dicem ama endeks ve enerjiler giderken , dinlenmesine gerek yok tu diye düşünüyorum , sene sonu geliyor borsa yeni yılın ilk aylarına kadar cıkacaktır , yatırım tavsiyesi deildir...
    Aynen dinlemesine gerek yoktu fakat dinleniyor ve güç topluyor eğer yükseliş başlarsa soluksuz 300 civarları üstünde kalıcılık sağlar bence izlemeye devam.He dinlemesi 2 ay yada 3 sürebilir zamanı bilinmez fakat hareketine başlarsa sadece 20 günde gider.

8. hareketleri normal.. görmesi gereken yerleri görmüş hisse şimdilik.. bundan sonrası biraz zamana alacaktır belki..

bol kazançlar..

Sayfa 299/359 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •