Yoo bende kucuk sermaye ile gitmesini yegliyorum , Buffet in þirketi gibi olsun , milyar sermayeleri bende sevmiyorum..zaten bigbos un bebeði oldugu için bebek olarak tutmayý seviyor , diger þirketleri 64 Milyon ve 410 Milyon sermayeli ...
Yoo bende kucuk sermaye ile gitmesini yegliyorum , Buffet in þirketi gibi olsun , milyar sermayeleri bende sevmiyorum..zaten bigbos un bebeði oldugu için bebek olarak tutmayý seviyor , diger þirketleri 64 Milyon ve 410 Milyon sermayeli ...
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Cýkýslarda Bank of alým yaptýysa tahta iki gun boyunca satýs yapýcagýný bildiði için yatay a baglýyor onun satýþlarýný dagýnýk sekilde karsýlýyolar sen ben satsak taban yaptýrýrlar tahta bu rakamlarda satýþlarý karþýlamasý güzel , bank of satýþlarý bittiði an tahta yukarý için yine bir atak deneyecektir , cýkýslarda Bank of oldumu sýkýntý oluyor fakat iþlemide Bank of ve Yapý k redi iþlemin % 60 ný al satla bu iki kurum yapmaya devam ediyor , tahtanýn birazda aðýr cýkmasý bundan , tahta da hala mala doyamadýklarý her noktada almak istedikleri için spekulatif ataklar onun için yapmýyor , yatýrým tavsiyesi deildir..
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Düþüþler ve yükseliþler olacaktýr bugün zayýf fakat normal dinleniyor Naten.
Bugün 19.12 saat Magen , Esenboða, Naten ortak olduklarý için Kap haber gönderiyor ( seans içinde gönderirse kaðýt cýkar falan onun için seans dýþý gönderiyo sessizce kimse duymasýn ...) neyse haber de daha önceki Yeka 3 lerden daha önce yazmýþtým daha yeni 4 yerin EPDK dan önlisans larýn alýndýðýný bildiyor. Ön lisans almak demek bu önlisan s iþe baþlayabýiýrsýn hazýrlýklarýna , ilgili kurumlara yerlere basvuralarýný yapabilmenin anahtarý demek , tesis kurulumlarý için start baþla diyor , bunlarýn maliyet ne kadar özkaynak la ne kadar kredi vb gibi konularý acýklamasý lazým ...
Yer Ýmleri