Sayfa 301/301 İlkİlk ... 201251291299300301
Arama sonucu : 2404 madde; 2,401 - 2,404 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Sn. Miles Iron benim tezim burada biraz farklı. Bence 5-6 kişiden beklediği kendince yüklü mallar var. Oransal olarak problemi yok ancak bu yüklü malları dökmek istiyor. Öyle olmasa 60 larda olduğu günlerde 5-6 kademeye 100 bin lotluk alımları dizmezdi. O gün 100 binlik aşağıya yüklü alım yazan bugün 300-500 lotla kademe yapıyor. O alımlar kibarca mal istemeydi vermeyince kimse sonuç bu oldu.
    Bu arkadaşlar 40 liradan satmadı 60 dan da satmadı şimdi tekrar aşağı basıyor yine satmayacak. Yapması gereken fonu da kullanıp yukarı sürmekti ama bunu da yapmadı fon da hiç oldu. Milletin 500 milyon lirasını da yedi fonda.

2.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Bu arkadaşlar 40 liradan satmadı 60 dan da satmadı şimdi tekrar aşağı basıyor yine satmayacak. Yapması gereken fonu da kullanıp yukarı sürmekti ama bunu da yapmadı fon da hiç oldu. Milletin 500 milyon lirasını da yedi fonda.
    Bundan 4-5 ay önce yaptığı eski fiyatla 42-32 hareketinin birebir benzerini yapıyor. 42 den bilançoyu bahane edip yüksek hacimle yıkmıştı. Ancak tekrar dönüp 42-44 aralığına geldiğinde çok fazla kişi dökülmüştü. Hatta ben çok şaşırmıştım bu kadar çok mal veren olması enteresan diye. Oradan 60 lara uzandı. Muhtemel o da biliyor buralardan alamayacağını ancak tekrar eski fiyatla 60 lara(33ler) getirdiğinde yine çok dökülen olur stratejisinde diye düşünüyorum. Benzer hareketler yapmayı çok seviyor bugüne kadar da bu mantıkla güzel bir mal toplandı. Yatırımcı arkadaşların hiç moralini bozmasına gerek yok diyorum trade amaçlı girenlere bir daha girmelerini tavsiye etmem.

3. hedef 10.000. lot dewamke

4. Bektur iş hayatında nasılsa hisseside aynı..
    İyi para kazanıyor, projeleri sağlam ama asla kendini konuşturmuyor. Yavaş ve derinden ilerlemeye devam.

İyi haberlerin hepsi bitti, fon satışları bitti ama bofa / yfas ve piramit üzerinden düşük hacimlerle aşağı basmaya devam.

Kimin kaç lotunda gözü var bu kadar çok merak ediyorum......

Sayfa 301/301 İlkİlk ... 201251291299300301

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •